Nieuws

Koken voor Nieuw-West

AT5 heeft in de serie Wereldstad opnames gemaakt bij Kook-Inn, het restaurant van De Tour. We zien bezoeker Kevin Montell, de ‘chef van Nieuw-West,’ druk bezig in de keuken met een Indische maaltijd, terwijl hij vertelt over zijn ervaringen met het project. Montell praat in een charmante mengeling van Engels en Nederlands, ‘and for a toetje they have flensjes with ice cream.’ Verder eet een aantal buurtbewoners regelmatig op de locatie. Je hoort hoe zij dit vinden.

 

Over de Kook-Inn

Kook-Inn is een project van De Tour van HVO-Querido waar cliënten met een psychiatrische achtergrond kunnen komen voor dagbestedingen en voor ontwikkeltrajecten. In de Kook-Inn leren de cliënten lekkere maaltijden te bereiden. DAC De Tour maakt hierbij gebruik van zelf gekweekte kruiden van het tuinproject.

Wij bieden buurtbewoners en belangstellenden de gelegenheid om deze maaltijden voor € 4,50 te komen nuttigen. Tegen een kleine vergoeding zijn tevens koffie, thee en frisdrank verkrijgbaar. Kom eten bij de Kook-Inn, elke dinsdag van 17:30 tot 20:00.
Alle buurtbewoners zijn van harte welkom!

Reacties ( 1 )

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *