Kerstconcert voor dakloze LHBTI-jongeren

Met een bijzonder kerstconcert in de Westerkerk in Amsterdam op 14 december vragen COC Nederland, Leger des Heils Amsterdam en HVO-Querido aandacht voor dak- en thuisloze LHBTI-jongeren.
Deze groep van naar schatting 600 jongeren in Amsterdam en 3000 in heel Nederland in de leeftijd van 13 tot 18 jaar blijft buiten het bereik van de reguliere dak- en thuislozenzorg, zo blijkt uit recent onderzoek van Movisie in opdracht van de Gemeente Amsterdam. Deze jongeren komen vooral op straat terecht omdat hun comming out als LHBTI thuis leidt tot conflicten, een situatie die maar al te vaak eindigt met uitstoting of weglopen.

Kijk hier voor meer informatie en kaarten.

Kerstconcert

Zaterdag 14 december 2019
19.00 uur – gratis Kerstsamenzang Homomonument, Westermarkt, 1016 DV Amsterdam
20.00 uur – Kerstconcert in de Westerkerk, Prinsengracht 279, 1016 GW Amsterdam (deur open 19:45 uur).