Jongeren

Jong gerestyled

Jong Rond Amstel & Zaan heeft een make-over gehad. Voorheen was het een krant voor de regio Amsterdam, nu een magazine voor de regio Amsterdam/Amstelland en Zaanstreek/Waterland.  Dit magazine is voor alle eerste- en tweedelijns hulpverleners. Van wijkagent tot huisarts, van docent tot wijkverpleger.

We schrijven over alle zaken waar hulpverleners mee te maken hebben. Nadrukkelijk steken we jongerenwerkers en gezinshulpverleners een hart onder de riem door verhalen en kennis te delen. Daarnaast bevat het (praktische) informatie voor hulpverleners.  Jong rond Amstel & Zaan is een gezamenlijke uitgave van de gemeentelijke regio Amsterdam/Amstelland en Zaanstreek/Waterland en vijftien instellingen op het gebied van onder andere jeugd, jongeren en gezinnen; van onderwijs tot zorg, van forensisch tot psychiatrisch. Ook HVO-Querido doet mee!

Ook is er een online platform waar je het magazine digitaal kunt teruglezen, en andere nieuwtjes kunt lezen. Jong Rond Amstel & Zaan: een platform van hulpverleners voor hulpverleners. Neem eens een kijkje op www.jongamstelzaan.nl!

Reacties ( 0 )

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *