Nieuws

Jan met pensioen

HVO-Querido heeft vorige week afscheid genomen van de gewaardeerde collega Jan Jumelet die met pensioen is gegaan.

Er waren warme woorden en snedige toespraken, oude bekenden en recente vrienden, mooie herinneringen en sterke verhalen, er was een grappige quiz, Statler en Waldorf waren erbij en er was een prachtig en gevoelig lied van collega Mieke Jager op de wijze van ‘Ik zou wel eens willen weten’ (Jules de Corte) waarin zij zong:

De wilgen zijn zwaarbeladen, een tak draagt nu doelloos je hoed
Door duisternis ben ik omgeven
Maar blij met wat jij hebt gegeven
Ik neem afscheid met smart en een wankel gemoed
Ik ben blij Jan dat ik je ooit heb ontmoet

Kijk hier voor foto’s.

Mieke Jager zingt Jan Jumelet toe

Bedankt

Jan laat weten dat hij op zijn afscheid van iedere minuut heeft genoten. ‘Het was geweldig! En zo druk dat ik niet iedereen voldoende heb kunnen bedanken voor je aanwezigheid en bijdrage aan mijn afscheid en/of voor de samenwerking. Daarom dit – wat afstandelijke, maar daarom niet minder gemeende – bericht: heel erg bedankt allemaal, het ga jullie heel goed!’

 

 

Reacties ( 0 )

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *