Nieuws

Instroomhuis jarig

Op 17 februari 2010 vierde het Instroomhuis zijn 1-jarig bestaan. Na een jaar van samenwerken hadden de medewerkers van het Instroomhuis wel wat te vieren; in een jaar tijd zijn er 250 cliënten, na 6 weken verblijf in het Instroomhuis, succesvol uitgestroomd. Dat wil zeggen dat zij vertrokken met een dak boven hun hoofd, inkomen en dagbesteding.
Natuurlijk zijn er ook cliënten om diverse redenen, zoals bijvoorbeeld detentie, voortijdig afgehaakt. Dit waren ongeveer 100 cliënten. Het Instroomhuis kan 48 cliënten een slaapplaats bieden gedurende 6 weken.
Kortom, het Instroomhuis heeft het afgelopen jaar zijn succes wel bewezen. Er heerst een gevoel van tevredenheid en het is zeker zijn doel niet voorbij geschoten. Reden dus voor een feestje en te toosten op een goede voortzetting.

Het feest werd ingeluid met een speech van teamleider Ferdinand van de Velde van het Instroomhuis, Leger des Heils. Daarna werden de versterkers wat verder opengedraaid en was het tijd voor muziek en een alcholvrij drankje om te toosten op het succes. Muzikaal konden de medewerkers het ook goed met elkaar vinden. Verschillende medewerkers lieten horen over meerdere talenten te beschikken. Een band bestaande uit cliënten van Roads uit Zuidoost sloot de middag muzikaal af met covers.

Het Instroomhuis is een samenwerking van het Leger des Heils, HVO-Querido, GGD, Jellinek Mentrum en DWI.

Reacties ( 0 )

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *