Nieuws

Informatiebijeenkomst Howie the Harp Amsterdam

‘Ik ga kwispelend naar de opleiding. Hier mag ik zijn wie ik ben. Vorig jaar had ik hier niet zo durven staan,’ aldus Claudia, student van Howie the Harp in Amsterdam.

​Het tweede jaar voor opleiding Howie the Harp start eind september 2019. Deze eenjarige opleiding is bedoeld voor cliënten die ervaring hebben in de psychiatrie, verslavingszorg of op psychosociaal gebied. Voor cliënten die werken aan hun herstel en hun ervaring professioneel willen inzetten om anderen te ondersteunen bij herstel. Begeleid jij cliënten voor wie dit iets kan zijn, wijs ze op de informatiebijeenkomsten. Opgeven voor de informatiebijeenkomsten kan via www.howietheharp.nl. Bij agenda vind je de data en de link voor het contactformulier.

Bijeenkomsten

Op de volgende data vinden de informatiebijeenkomsten plaats:

  • Maandag 1 april van 14.00 -15.30 uur
  • Maandag 6 mei van 14.00 -15.30 uur
  • Maandag 3 juni van 14.00 -15.30 uur
  • Maandag 24 juni van 14.00 -15.30 uur

Locatie

Howie the Harp Amsterdam
Aalbersestraat 244 (ingang Sam van Houtenstraat, houten poort)
1067 GM Amsterdam

Ervaringen van studenten

De eerste informatiebijeenkomst op 5 maart jl. was een succes. Ruim 30 geïnteresseerden waren aanwezig en twee huidige Howie studenten van het reguliere traject vertelden over de opleiding. Ron: ‘Ik kwam stoer binnen en dacht: huil maar een eind weg.  Nu vind ik je kwetsbaar opstellen het mooiste wat er is. Ik leer elke dag en ik doe het leukste wat er is: mensen helpen en ervaringen delen.’ Claudia beaamt dit: ‘Ik ga kwispelend naar de opleiding. In mijn stage mis ik de andere studenten, ze zijn als broers en zussen. Hier mag ik zijn wie ik ben. Vorig jaar had ik niet zo voor een groep durven staan!’

Werknemerstraject

Het afgelopen jaar is naast het fulltime traject ook een traject voor medewerkers aangeboden. De opzet van dit traject is echter zodanig gewijzigd dat we nog in gesprek zijn met Howie the Harp™ hoe we het traject gaan aanbieden in Amsterdam. We hopen op korte termijn een en ander duidelijk te hebben en zullen zodra er meer bekend is, dit communiceren.

Vragen?

Heb je specifieke vragen, neem gerust contact op.

Reacties ( 1 )

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *