Nieuws

In Spaanse sferen

Op 1 juli was Blanche Blok, onze maatschappelijk werker, 25 jaar in dienst bij HVO-Querido waarvan de laatste twaalf jaar op de Aak.

Een artikel van Jolanda Verkuyl – Om dit heuglijke feit te vieren hebben we haar verrast met Spaanse dans, muziek en tapas. Dit omdat Blanche aan het eind van het jaar samen met haar man Hylmar, die zij ooit bij HVO-Querido leerde kennen, in het Spaanse Malaga gaat wonen.

Verrassen

Blanche houdt niet van verrassingen maar we konden het toch niet laten om stiekem iets voor haar te organiseren. Ze had dan ook niets in de gaten toen we haar kwamen halen en er buiten in onze binnentuin cliënten zaten bij ‘La Nina’ een zangeres/danseres die samen met gitarist Bart van Uden en percussionist Roberto Haliffi prachtige Spaanse muziek maken.

Blanche Blok en Laila Gaiser

Missen

Het weer zat mee en we konden heerlijk buiten zitten. De keuken van de Aak had erg zijn best gedaan had overheerlijke tapas gemaakt.
Het is gelukkig nog niet zover, maar wij zullen Blanche heel erg gaan missen. Zij heeft ontzettend veel kennis van financiën, de sociale kaart en schuldhulpverlening. Zij is de vrouw van de lijstjes, zij houdt ons scherp en bij de les.
Uiteraard gunnen we haar het beste en ook dat zij binnenkort gaat genieten in Spanje.

Kijk hier voor foto’s.

 

 

Reacties ( 0 )

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *