Nieuws

#Ik zie jou

Ter gelegenheid van de opvoering van The Passion op 29 maart in Bijlmermeer, is een begeleidend magazine verschenen: #ik zie jou, genoemd naar het thema van deze editie van het passiespel.

HVO-Querido is een van de partners in dit magazine, dat in ruim 300.000 exemplaren over Amsterdam is verspreid. Onze cliënt Manfred vertelt in #ik zie jou onomwonden het verhaal van zijn eigen wederopstanding. Mede dankzij onze begeleiding is hij er weer bovenop gekomen. Hij kreeg een woning en dat gaf hem de rust om serieus aan zijn problemen te werken. ‘Geef mij maar dit burgerlijke leven,’ aldus Manfred. ‘Ik ben er pas net aan begonnen, ik kan het nog jaren volhouden.’

Kijk hier voor het hele artikel over Manfred uit #ik zie jou.

Reacties ( 3 )

 • Evelien says:

  Manfred, je mag heel trots op jezelf zijn.
  Fijn om je te leren kennen en om met je samen te mogen werken.
  Groetjes,
  Evelien

  • Evelien says:

   Voor Manfred

   Als ik naar jou kijk
   Dan zie ik JOU
   Als jij naar mij kijkt
   Zie je MIJ dan ook ?

   • Manfred Buijs says:

    Beste Evelien, dank voor je mooie en warme reactie.
    Jij ziet mij staan wat ongelofelijk mooi en fijn is, ik kan jou zeker ook zien staan want samen mogen werken in een plek als de Winteropvang maakt je sterker en doet je anders denken over de mensen die daar komen.
    Je bent een fijne collega.
    Manfred.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *