Nieuws

Ik laat me vaccineren, omdat…

HVO-Querido vindt het van belang dat medewerkers en cliënten van HVO-Querido zich laten vaccineren. Zo kan onze cliëntzorg gewaarborgd blijven én de veiligheid van onze medewerkers. Je maakt de keus of je een vaccin neemt, echter zelf. Medewerkers en cliënten vertellen waarom ze zich wél laten vaccineren.

Rosalie de Groot werkt nu ruim een half jaar als communicatieadviseur op de afdeling communicatie. “Ik ben 1 augustus 2020 bij HVO-Querido komen werken. In augustus en september ben ik voor een paar overleggen nog op een locatie geweest, maar sinds 22 september werk ik volledig thuis. Al best lang dus. Het thuiswerken gaat goed, maar ik mis het werken op kantoor absoluut. Doordat ik vrij nieuw ben, heb ik zoveel collega’s nog nooit in het echt gezien.

Ik ben het er uiteraard helemaal mee eens dat collega’s die direct zorg verlenen aan cliënten eerst de mogelijkheid krijgen om gevaccineerd te worden. Maar als het dan mijn beurt is, hopelijk deze zomer, dan ga ik de prik wel meteen halen.

Natuurlijk had ik eerst ook twijfels over bijvoorbeeld de snelheid van de ontwikkeling van de vaccins. Maar ik heb een rotsvast vertrouwen in de wetenschap en ben er na flink wat leeswerk van overtuigd dat het veilig is.”

Reacties ( 0 )

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *