Nieuws

HVO-Querido weer van de partij bij Canal Parade

Voor ons is zondag 10 februari een heel spannend moment, want dan horen we of we weer mee mogen varen tijdens de botenparade van Pride Amsterdam op 3 augustus.

Een verslag van Saskia Bollier – In de A’DAM toren zijn alle 98 inzendingen aanwezig om te horen wie er bij de gelukkigen zit. We krijgen te horen dat een commissie goed heeft gekeken of het ingediende plan goed is en of je boot voldoet aan het uitdragen van het thema.

Spanning

De spanning loopt op, de eerste naam van de 80 boten wordt bekend gemaakt. En daar komt op het bord eindelijk de verlossing: HVO-Querido.
Yes, we zijn er dit jaar weer bij!

 

Reacties ( 3 )

 • Bree says:

  Te Gek! Ik zou graag samen met m’n 3 medestudenten(momenteel zijn we alle 4 net vers van de pers😉 als stagiair Ervaringsdeskundige begonnen bij Hvo🙌) mee willen varen! Hoe kunnen wij ons hiervoor opgeven? Zou machtig zijn wanneer ik mijn studiemaatjes kan verrassen met deze mooie gelegenheid. En ja wij zijn de heerlijke multimix lgtb factor van onze klas! Ready to represent Hvo, de LGTB community, Amsterdam en LOVE!!!💗🙌 Ik hoor graag van de Hvo mensen die hierover gaan. Dank voor de aandacht en spoedige reactie!🎉🙏

 • Monique says:

  Te gek, ben voor het eerst mee geweest met de mysterietour naar Leiden. Zou ook graag meevaren en de boot versieren!

 • Afzal. Siddique says:

  Beste Bestuursleden,
  Hallo ,
  Ik wil graag Aanmeldeling voor 03-08-2019 ga samen met Jullie gaan op de boat op canal Parade.

  Mijn telefoon #. 06-84.9404.74.

  Groetjes en tot ziens.

  Afzal. Siddique

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *