Familie en naasten

HVO-Querido familie- en naastenavond

Bent u een familielid of naaste van een van onze cliënten? We komen graag met u in contact! Op dinsdag 29 september 2020 organiseert HVO-Querido van 19:00 tot 21:00 uur een familie- en naastenavond in gebouw Pondok in Amsterdam West.

HVO-Querido vindt het belangrijk om in de zorg voor mensen aandacht te hebben voor de naasten. We willen met u overleggen hoe we elkaar wederzijds informeren, mogelijk kunnen samenwerken en zo nodig ondersteunen. Naasten zijn een constante factor in het leven van cliënten. Hulpverleners leveren weliswaar een belangrijke bijdrage aan het welzijn en herstel van onze cliënten, maar zijn uiteindelijk passanten.

Samen in gesprek

Deze avond zal de projectgroep familie- en naastenbeleid zich aan u presenteren. De projectgroep is oktober 2019 gestart om het familie- en naastenbeleid van HVO-Querido vorm te geven.
Hier gaan we graag met u over in gesprek. Zo zal er ook een naastenraad gevormd gaan worden. Heeft u misschien belangstelling om deel te nemen? Verder zal de familievertrouwenspersoon Kathelijne Groffen zich aan u voorstellen.

Samenkomst

De avond begint om 19:00 uur. De koffie en thee staat dan voor u klaar. Deze avond zal een informeel karakter hebben.

Pondok
Poeldijkstraat 391,
1059 VL Amsterdam

Aanmelden

Graag vooraf aanmelden voor deze avond via: familieennaasten@hvoquerido.nl. U kunt ook bellen naar Margo van der Lee, projectmedewerker familie en naasten (06) 11 41 49 46.

Tijdens deze avond volgen wij de actuele richtlijnen van de RIVM.

 

Reacties ( 0 )

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *