Herstel werk(t)!

Op 19 mei vindt Herstel werk(t)! plaats, een congres waarin alles draait om de thema’s ervaringsdeskundigheid, herstel en het versterken van de onderlinge samenwerking.

Twaalf Amsterdamse initiatiefnemers uit de wereld van zorg en welzijn, belangenbehartiging, onderwijs en onderzoek verzorgen hiervoor de aftrap met een dynamisch middagprogramma.
Zij nodigen u van harte uit om bij deze boeiende ontmoeting aanwezig te zijn. Samen laten we zien dat herstel werkt!

Kijk hier voor het programma.

donderdag 19 mei 2016 van 13:00-17:00 uur

Chris Lebeaustraat 4, 1062 DC Amsterdam Nieuw West

Organisatie

Hogeschool van Amsterdam, Samen Werken – Samen Leren, IGPB, Team Herstel Cordaan, Team ED, Leger des Heils, Odibaan, Regenboog Groep, GGz inGeest, Vrijwilligersacademie, Reade en HVO-Querido.

Meer weten?

Voor meer informatie stuur je een mail naar krachtwerkontourmail@gmail.com.

Yael, werkzaam als ervaringsdeskundige bij GGZ inGeest en vrijwilliger bij het Herstelbureau van HVO-Querido, vertelt waarom zij op 19 mei naar het congres Herstel werk(t)! gaat.