Nieuws

“Herstel en ervaringsdeskundigheid gaan hand in hand”

“Ik ben behoorlijk uit mijn comfortzone gestapt toen ik projectleider werd. In het begin dacht ik wel – waar ben ik in hemelsnaam aan begonnen? Ik was deze rollen niet gewend uit mijn vorige leven.”

Collega ​Alex van Veen is geinterviewd voor de website van Nieuwe wegen ggz en opvang over het projectleiderschap  ‘Digitaal platform herstel’. Als ervaringsdeskundige weet hij wat mensen die willen herstellen, doormaken. Met zijn achtergrond wil hij hen inspireren en werkt hij ook zelf aan zijn herstel. Want ‘herstel’ is nooit af.

Lees het hele interview met Alex.

Reacties ( 2 )

  • Erik Brugemann says:

    goedemiddag,
    Mijn naam is Erik Brugemann en ik heb het artikel met interesse gelezen. Ik heb een lange tijd in mijn leven een turbulent leven geleid (25 jr.) Ik leef nu alweer ruim 17 jaar een ander leven. Op dit moment ben ik op zoek naar contacten die mij verder kunnen helpen met opleidings/cursusadvies en/of een mogelijke werk/leerplek om mijn doel als beroepsmatig ervaringsdeskundige waar te kunnen maken. Als ik een gericht mailadres van u ontvang kan ik daar een uitgebreide persoonlijke mail naar sturen.
    Met vriendelijke groet,
    Erik Brugemann.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *