Goddelijke liefde

Renee Marguerite de Bruijne, een bewoonster van de afdeling Beschermd Wonen Oosterparkbuurt van HVO-Querido, heeft een boekje geschreven, een autobiografie, getiteld: Gebrek aan goddelijke liefde in de psychiatrie en goddelijke liefde in het paradijs.

Het is het verhaal van de eerste veertig jaar van haar leven en het schetst met name haar ervaringen in de psychiatrie. Renee de Bruijne heeft een uitgever bereid gevonden haar boek te publiceren. Maar om haar boek ook daadwerkelijk in de boekwinkel te krijgen, moeten er voor 1 april aanstaande minimaal 15 exemplaren van worden verkocht.
Dat moet lukken. Koop daarom dit boek!

Kijk hier voor meer informatie en de bestelknop.

‘Maar weinig mensen die dagelijks met de psychiatrie te maken hebben schrijven hun autobiografie,’ aldus Renee. ‘Door mijn ervaring te delen geef ik een beeld van mijn leven, een kijkje achter de schermen.’

• Manfred Buijs says:

Beste Renee, wat ongelofelijk dapper en mooi dat je deze ervaringen heb kunnen opschrijven in een boek.
    Dit is denk ik ook een stuk verwerking en getuigt van veel kracht.
    Ga zeker op zoek naar dit boek.
    Manfred.

• renee marguerite de bruijne says:

lieve manfred,
    ik ben bijna 62 en was al verlicht op m n 18 de toen ik zelfmoord wilde plegen maar geen pillen had om in te nemen en in slaap te vallen en nooit meer wakker te worden en dacht toen oh als GOD bestaat kan die me dood laten gaan en toen heb ik gebeden om me dood te laten gaan, maar i.p.v dat heeft HET me al m n nare gedachten en ervaringen weg genomen en ben ikals een blad aan de boom veranderd en ik kon wel v. d. daken schreeuwen mensen ga in GOD geloven, want dan word je leven ALLEMACHTIG PRACHTIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! later heb ik HET THE GREAT SPIRIT genoemd zpals de indianen,die zeggen al je iets niet weet moet je het aan niemand vragen, maar je moet het je herrinneren. THE GREAT SPIRIT i een ALMACHTIG DE GROOTSTE KRACHT MACHT die er is!!!!!!!!!!!!!!!! ik heb alleen nu bijna 22 jaar in de gekkenhuizen moeten zitten om mede patienten te helpen en om het de wereld te vertellen hoe het er daar aan toe gaat en om miljoenen euro s schadevergoeding te eisen, voor bijna 22 jaar geestelijke en lichamelijke mishandeling!!!!!!!!!!!! en als ik dat geld krijg ga ik het verdelen over zoveel mogelijk goede doelen en ik hou wat voor mezelf, want ik ga 24 sept. 2018 met de psycholoog v. h. gekkenhuis en nog een stuk of 4 mensen dus misschien met z n 6en naar sydney, bondi beach,zoek maar op op google afbeeldingen, in australie, want ik heb 14 engeltallige liedjes geschreven en zocht ong. 24 jaar in holland naar een band om me te begeleiden en heb niemand kunnen vinden,maar in sydney wacht al 24 jaar een ghanese man een TOP muzikant op me om samen muziek voor m n liedjes te maken en dit wordt de 3de keer dat ik naar australie ga en 3 maal is scheepsrecht, dus nu ga ik daar voor EEUWIG blijven, alleen al HET PARADIJS over ong. 2 jaar terug komt en we in onze lichamen kunnen vliegen, zoals de aboriginals en indianen etc. dat nu al kunnen, dan ga ik over de wereld vliegen en we kunnen mee in UFO S en over 2 jaar als we wereld beroemd en stinkend rijk zijn geworden en al het goud, zilver, robijnen, diamanten etc. hebben gekocht en in kleine vliegtuigjes hebben gedaan en die laag over de aarde hebben laten vliegen en overal waar mensen wonen ALLES uit het vliegtuigje hebben laten gooien, ga ik naar een stuk land wat ik 25 jaar geleden van een australier heb gekregen toen ik hem ontmoet had in een koffie shop op de nw. zijdse voorb. wal, die zeidat ie dat stuk land had gekocht beginnend met een waterval die zich in 2 rivieren plitst en het stukland wat daar tussen ligt is in 4 stukken gedeeld en op die 3 andere stukken wonen ook 3 mannen, kreeg ik het rechter boven stuk!!!!!!!!!! in de buurt van whyanbeel valley, kun je ook op google opzoeken!!!!!!!!!!! en iedereen is welkom bij ons!!!!!!!!!!!! er zijn fruitbomen en genoeg water en 1 heel groot afdak waar je evt. onder kunt zitten als het regent in de jungle en de aboriginals lopen er rond en slangen etc. en ik hoorde zeggen dat ze een dinosaurus ergens in the jungle hebben gezien en ik heb zelf een aboriginal door de lucht zien vliegen 24 jaar geleden toen ik daar 1 jaar was en 4 regenbogen tegelijkertijd et. etc. etc. australie is mijn PARADIJS!!!!!!!!!!!!!
    nou mischien zie ik je nog eens ergens????????????
    heel veel liefs en veel plezier tierelierelier.
    renee