Hart voor kwetsbare mensen sinds 1904
Hart voor Amsterdam sinds 1904.
Hart voor de stad sinds 1904
112 jaar hart voor Amsterdam
Hart voor Amsterdam sinds 1904
Hart voor Amsterdam sinds 1904.
Hart voor Amsterdam sinds 1904

HVO-Querido ontstaat in 2000 uit een fusie tussen stichting HVO en de prof. dr. A. Querido stichting, respectievelijk maatschappelijke opvang en geestelijke gezondheidszorg. We bestaan uiteraard al langer: Hulp voor Onbehuisden is in 1904 opgericht, RIBW Querido is sinds 1969 actief.
Hier een chronologisch overzicht van onze geschiedenis.
Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

DE GESCHIEDENIS VAN HVO-QUERIDO

IN HET NIEUWS

Here I am

De asielaanvraag van de Afrikaanse Mohamed Bah is afgewezen, maar hij voelt zich gelukkig in Nederland en wil hier een toekomst opbouwen. Ondanks zijn moeilijke omstandigheden is Mohamed vol vertrouwen. ‘I am happy here and ready to fight for it.’

Radio De Verbinding: Start-up

Radio de Verbinding staat vandaag in het teken van het Start-up Festival dat volgende week woensdag plaatsvindt. Het Start-up Fstival is bedoeld om medewerkers en klanten van HVO-Querido te laten proeven van ‘out-of-the box’ initiatieven die binnen de organisatie zijn geboren.

HVO-Querido familie- en naastenavond

Bent u een familielid of naaste van een van onze cliënten? We komen graag met u in contact! Op dinsdag 29 september 2020 organiseert HVO-Querido van 19:00 tot 21:00 uur een familie- en naastenavond in gebouw Pondok in Amsterdam West.

Nieuw: Perron 18

Veel dichter bij het spoor dan in Perron 18 kun je in Haarlem niet wonen. Vanuit de nieuwe voorziening aan de Kruisweg 18-20 in het centrum van de stad kijk je vanaf de ene kant op de treinrails en de westzijde van de stationsoverkapping en vanaf voorkant op het Stationsplein. De voorziening biedt plaats aan

Abonneer je op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

abonneer