Hart voor kwetsbare mensen sinds 1904
Hart voor Amsterdam sinds 1904.
Hart voor de stad sinds 1904
112 jaar hart voor Amsterdam
Hart voor Amsterdam sinds 1904
Hart voor Amsterdam sinds 1904.
Hart voor Amsterdam sinds 1904

HVO-Querido ontstaat in 2000 uit een fusie tussen stichting HVO en de prof. dr. A. Querido stichting, respectievelijk maatschappelijke opvang en geestelijke gezondheidszorg. We bestaan uiteraard al langer: Hulp voor Onbehuisden is in 1904 opgericht, RIBW Querido is sinds 1969 actief.
Hier een chronologisch overzicht van onze geschiedenis.
Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

DE GESCHIEDENIS VAN HVO-QUERIDO

IN HET NIEUWS

Hier regelen de bewoners het zelf

Naar aanleiding van het tienjarige jubileum van Je Eigen Stek (JES) verschijnt er een interview met Jamal Mechbal, ondersteuner en beheerder bij JES op de website van Platform31.

Samen Sterk Wonen: zelfstandig wonen met hulp van naasten

HVO-Querido bouwt momenteel aan twee innovatieve en experimentele woongemeenschappen. Kwetsbare Amsterdammers kunnen hier zelfstandig wonen en worden ondersteund door mensen in hun actieve netwerk. Woningcorporatie De Alliantie stelt hiervoor 35 woningen ter beschikking in Amsterdam-West en Oost.

De Eendracht feestelijk geopend

Op zondag 17 maart is De Eendracht, een woonvoorziening van HVO-Querido in de Admiralenbuurt in Amsterdam West feestelijk geopend.

Werken bij Team Marnix

Medewerkers van Team Marnix van HVO-Querido laten in het kort zien wat ze doen voor welke cliënten, hoe ze dat aanpakken, hoe een gemiddelde werkdag er uit kan zien en wat hun werk zo leuk maakt.

Abonneer je op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

abonneer