Hart voor kwetsbare mensen sinds 1904
Hart voor Amsterdam sinds 1904.
Hart voor de stad sinds 1904
112 jaar hart voor Amsterdam
Hart voor Amsterdam sinds 1904
Hart voor Amsterdam sinds 1904.
Hart voor Amsterdam sinds 1904

HVO-Querido ontstaat in 2000 uit een fusie tussen stichting HVO en de prof. dr. A. Querido stichting, respectievelijk maatschappelijke opvang en geestelijke gezondheidszorg. We bestaan uiteraard al langer: Hulp voor Onbehuisden is in 1904 opgericht, RIBW Querido is sinds 1969 actief.
Hier een chronologisch overzicht van onze geschiedenis.
Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

DE GESCHIEDENIS VAN HVO-QUERIDO

IN HET NIEUWS

Luister naar de stad met The Mystifiers

Ondanks het feit dat we niet konden samenkomen, repeteren en optreden met The Mystifiers, hebben we de afgelopen maanden zeker niet stilgezeten. Met trots presenteren wij de resultaten van ons werk: Slow Down Amsterdam.

In het zonnetje

Sommige mensen verdienen het om af en toe eens flink in het zonnetje te worden gezet. Abayneh Eshetu, een klant van onze afdeling Discus, is zo’n man.

eHealth in de praktijk

‘Het is belangrijk om mee te gaan in huidige samenleving. Alles digitaliseert, HVO-Querido moet mee! Wat levert het op? Beter, makkelijker, simpeler contact hebben met begeleiders en de samenleving, en dus ook het netwerk. Uiteindelijk is het de bedoeling dat mensen weer beter in de maatschappij kunnen functioneren en die wordt steeds digitaler, dus is

Iedereen zo veilig mogelijk zijn vak uitoefenen

Bij Radio D’Leon, een programma van Iwan Leeuwin op Caribbean FM, stond op 10 juli sekswerk centraal. Te gast in deze uitzending waren Mirjam, de voorzitter van belangenvereniging Proud en onze prostitutievertrouwensvrouw Heleen Driessen.

Abonneer je op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

abonneer