Hart voor kwetsbare mensen sinds 1904
Hart voor Amsterdam sinds 1904.
Hart voor de stad sinds 1904
112 jaar hart voor Amsterdam
Hart voor Amsterdam sinds 1904
Hart voor Amsterdam sinds 1904.
Hart voor Amsterdam sinds 1904

HVO-Querido ontstaat in 2000 uit een fusie tussen stichting HVO en de prof. dr. A. Querido stichting, respectievelijk maatschappelijke opvang en geestelijke gezondheidszorg. We bestaan uiteraard al langer: Hulp voor Onbehuisden is in 1904 opgericht, RIBW Querido is sinds 1969 actief.
Hier een chronologisch overzicht van onze geschiedenis.
Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

DE GESCHIEDENIS VAN HVO-QUERIDO

IN HET NIEUWS

Kindvriendelijk wonen dankzij Kinderpostzegels

In juli van dit jaar zijn 25 gezinnen verhuisd van de Walborg, onze noodopvang voor gezinnen in Buitenveldert, naar de Westlander, een nieuwe locatie van HVO-Querido voor de opvang van gezinnen nabij de Westlandgracht.

Sporten tegen vooroordelen

Daar staan ze, onze stoere deelnemers aan de Social Run 2019 die vandaag van start gaat.

WRAP

WRAP staat voor Wellness Recovery Action Plan. Het plan is ontwikkeld in de VS door Mary Ellen Copeland en een groep mensen die worstelden met (ernstige) psychische aandoeningen. Zij zochten hiervoor persoonlijke oplossingen. De manier waarop ze dat deden bleek ook voor anderen heel bruikbaar.

Bingo bij De Eendracht

Zondag 15 september was er bij woonvoorziening De Eendracht van HVO-Querido een gezellige naasten- en familiedag.

Abonneer je op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

abonneer