Hart voor kwetsbare mensen sinds 1904
Hart voor Amsterdam sinds 1904.
Hart voor de stad sinds 1904
112 jaar hart voor Amsterdam
Hart voor Amsterdam sinds 1904
Hart voor Amsterdam sinds 1904.
Hart voor Amsterdam sinds 1904

HVO-Querido ontstaat in 2000 uit een fusie tussen stichting HVO en de prof. dr. A. Querido stichting, respectievelijk maatschappelijke opvang en geestelijke gezondheidszorg. We bestaan uiteraard al langer: Hulp voor Onbehuisden is in 1904 opgericht, RIBW Querido is sinds 1969 actief.
Hier een chronologisch overzicht van onze geschiedenis.
Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

DE GESCHIEDENIS VAN HVO-QUERIDO

IN HET NIEUWS

Nieuw: De Eendracht

Bewoners van woonvoorziening de Batjan zijn vorige week verhuisd naar een nieuws onderkomen: De Eendracht.

Alleen in mijn gedichten kan ik wonen

Hilmano van Velzen, beter bekend als de dakloze dichter, heeft sinds kort een huis. Hij is dus niet langer dakloos, maar nog wel altijd dichter.

Wandelen in de Ardennen

Medewerkers van Ambulant team Marnixkade zijn met acht deelnemers, die via Housing First een zelfstandige woning hebben gekregen, een weekend naar de Ardennen geweest om te wandelen.

We zitten midden in het StreetSmartseizoen

Het is weer hoog tijd om uit eten te gaan, want in november en december vraagt een groot aantal Amsterdamse restaurants je om een enkele euro extra ten gunste van StreetSmart Amsterdam, het project dat arme gezinnen en daklozen ondersteunt.

Abonneer je op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

abonneer