Hart voor kwetsbare mensen sinds 1904
Hart voor Amsterdam sinds 1904.
Hart voor de stad sinds 1904
112 jaar hart voor Amsterdam
Hart voor Amsterdam sinds 1904
Hart voor Amsterdam sinds 1904.
Hart voor Amsterdam sinds 1904

HVO-Querido ontstaat in 2000 uit een fusie tussen stichting HVO en de prof. dr. A. Querido stichting, respectievelijk maatschappelijke opvang en geestelijke gezondheidszorg. We bestaan uiteraard al langer: Hulp voor Onbehuisden is in 1904 opgericht, RIBW Querido is sinds 1969 actief.
Hier een chronologisch overzicht van onze geschiedenis.
Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

DE GESCHIEDENIS VAN HVO-QUERIDO

IN HET NIEUWS

Bemoeien loont

Van een simpel plannetje op een A4-tje naar beleid dat inmiddels in ruim honderd gemeenten wordt gevoerd en aan de basis stond van een landelijke norm in wording. Bemoeial pur sang Marc Räkers houdt niet van poeha, maar hecht er wel aan om de oorsprong van zijn gedachtegoed rond het voorkomen van huisuitzettingen te situeren

Wat de toekomst brengt bij De Wuif

De Wuif is een aparte doorstroomafdeling van locatie De Rijswijk van HVO-Querido waar bewoners meer privacy en autonomie genieten. Dat betekent ook dat er van hen meer Tegelijkertijd wordt er daarom van hen ook meer zelfstandigheid verwacht.

Net een stapje verder bij De Tour

Elke woensdagochtend kun je bij Centrum De Tour van HVO-Querido terecht om je te verdiepen en bekwamen in de glaskunst, zowel Tiffany als glas in lood. Deze populaire activiteit wordt al bijna twintig jaar begeleid door vrijwilliger Jos Lemmens.

Sisterhood

Op een prachtige plek in de natuur heeft onlangs de tweede HOT Challenge voor de dames plaatsgevonden. In Bant, waar deze driedaagse uitdaging plaatsvond, zijn er bijzondere momenten met elkaar beleefd. Er is gelachen en gehuild, het was gezellig en er waren momenten van stilte. Er is veel gebeurd, als groep met elkaar maar ook

Abonneer je op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

abonneer