Hart voor kwetsbare mensen sinds 1904
Hart voor Amsterdam sinds 1904.
Hart voor de stad sinds 1904
112 jaar hart voor Amsterdam
Hart voor Amsterdam sinds 1904
Hart voor Amsterdam sinds 1904.
Hart voor Amsterdam sinds 1904

HVO-Querido ontstaat in 2000 uit een fusie tussen stichting HVO en de prof. dr. A. Querido stichting, respectievelijk maatschappelijke opvang en geestelijke gezondheidszorg. We bestaan uiteraard al langer: Hulp voor Onbehuisden is in 1904 opgericht, RIBW Querido is sinds 1969 actief.
Hier een chronologisch overzicht van onze geschiedenis.
Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

DE GESCHIEDENIS VAN HVO-QUERIDO

IN HET NIEUWS

Ik laat me vaccineren, omdat…

HVO-Querido vindt het van belang dat medewerkers en cliënten van HVO-Querido zich laten vaccineren. Zo kan onze cliëntzorg gewaarborgd blijven én de veiligheid van onze medewerkers. Je maakt de keus of je een vaccin neemt, echter zelf. Medewerkers en cliënten vertellen waarom ze zich wél laten vaccineren. Rosalie de Groot werkt nu ruim een half

2 maart: DigiCafé voor cliënten en medewerkers

Vanaf 2 maart organiseren we op de eerste dinsdag van de maand het DigiCafé! Daar kun je meedenken, meepraten over digitale ontwikkelingen in de zorg. Of gewoon luisteren kan ook. Volgende week dinsdag is de eerste online bijeenkomst voor onze cliënten en medewerkers. Deze is van 15.00 tot 16.30 uur. ‘Inloop’ is vanaf 14.30 uur.

Familie- en naastenavonden

Bent u familie of naaste van iemand die in begeleiding is bij HVO-Querido? U bent van harte welkom op onze naastenavonden!

Hoge gevoelstemperatuur gevraagd

De sneeuw is gesmolten, het ijs is weg. Het is vandaag 20 graden warmer dan vorige week. De media-aandacht is opeens ook gesmolten! En die dakloze mensen dan? HVO-Querido vraagt juist nu aandacht voor hun lot en wil een nieuw kabinet dat het huisvestingsvraagstuk hoog op de agenda plaatst. Weg met belemmerende regels – kostendelersnorm,

Abonneer je op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

abonneer