Hart voor kwetsbare mensen sinds 1904
Hart voor Amsterdam sinds 1904.
Hart voor de stad sinds 1904
112 jaar hart voor Amsterdam
Hart voor Amsterdam sinds 1904
Hart voor Amsterdam sinds 1904.
Hart voor Amsterdam sinds 1904

HVO-Querido ontstaat in 2000 uit een fusie tussen stichting HVO en de prof. dr. A. Querido stichting, respectievelijk maatschappelijke opvang en geestelijke gezondheidszorg. We bestaan uiteraard al langer: Hulp voor Onbehuisden is in 1904 opgericht, RIBW Querido is sinds 1969 actief.
Hier een chronologisch overzicht van onze geschiedenis.
Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

DE GESCHIEDENIS VAN HVO-QUERIDO

IN HET NIEUWS

Doen kunnen we alles, maar niet alleen

Peter Lokkerbol, teammanager van het Judith van Swethuis, gaat met pensioen. Het is niet zo dat hij er vroegtijdig tussenuit knijpt, hij heeft maar liefst 42 jaar en 4 maanden bij onze organisatie gewerkt. Op 12 december ben je van harte welkom in het Judith van Swethuis om hem uit te zwaaien.

Vloeibare puzzels

Robert van Dijk is een schilder die zelfstandig in de Amsterdamse Indische Buurt woont, waar hij wordt begeleid door de afdeling Discus van HVO-Querido.

Winteropvang open

De winteropvang aan de Contactweg in het westelijk havengebied is op 4 december open gegaan voor dak- en thuislozen in Amsterdam. Ben je dakloos en ben je gescreend door de GGD, dan kun je hier terecht.

Radio de Verbinding (22)

Hoor wie klopt daar, luisteraars? Het is Carmen! Om een mooie muzikale balans te houden, nodigden we deze week deze goede man uit. Hij gooit niet met pepernoten, maar laat wel de gitaren uit de jaren ‘70 loeien en brengt ons Pink Floyd, Supertramp, de Rolling Stones en meer.

Abonneer je op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

abonneer