Hart voor kwetsbare mensen sinds 1904
Hart voor Amsterdam sinds 1904.
Hart voor de stad sinds 1904
112 jaar hart voor Amsterdam
Hart voor Amsterdam sinds 1904
Hart voor Amsterdam sinds 1904.
Hart voor Amsterdam sinds 1904

HVO-Querido ontstaat in 2000 uit een fusie tussen stichting HVO en de prof. dr. A. Querido stichting, respectievelijk maatschappelijke opvang en geestelijke gezondheidszorg. We bestaan uiteraard al langer: Hulp voor Onbehuisden is in 1904 opgericht, RIBW Querido is sinds 1969 actief.
Hier een chronologisch overzicht van onze geschiedenis.
Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

DE GESCHIEDENIS VAN HVO-QUERIDO

IN HET NIEUWS

Avonddienst

Gisteren stond heel HVO-Querido op de dansvloer tijdens het jaarlijkse personeelsfeest. Heel HVO-Querido? Nee, een aantal medewerkers is altijd in touw om hulp, zorg en ondersteuning te bieden aan onze cliënten. Want ons werk is niet alleen van 9 tot 5.

Social Run 2018

Ze zijn klaar voor de start, de stoere mannen en vrouwen van HVO-Querido die meedoen aan de Social Run, een non-stop estafetteloop over 555 kilometer bedoeld om meer openheid te creëren over psychische aandoeningen.

Burendag bij De Tour

Op zaterdag 22 september organiseren Roads, de Kaskantine, HVO-Querido en andere partijen van 13:00 tot 17:00 uur een buurtevenement in het kader van nationale Burendag. De dag staat in het teken van ontmoete ontdekken en verbinden.

Gezellig samen voor het goede doel

Claudia, Frank, Jisvi, Gene en Jens, collega’s bij de afdeling de Rijswijk van HVO-Querido, doen op 23 september mee aan de Dam tot Damloop in het shirt van StreetSmart Amsterdam. StreetSmart maakt de stad een beetje mooier door geld in te zamelen voor daklozen en gezinnen in nood.

Abonneer je op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

abonneer