Hart voor kwetsbare mensen sinds 1904
Hart voor Amsterdam sinds 1904.
Hart voor de stad sinds 1904
112 jaar hart voor Amsterdam
Hart voor Amsterdam sinds 1904
Hart voor Amsterdam sinds 1904.
Hart voor Amsterdam sinds 1904

HVO-Querido ontstaat in 2000 uit een fusie tussen stichting HVO en de prof. dr. A. Querido stichting, respectievelijk maatschappelijke opvang en geestelijke gezondheidszorg. We bestaan uiteraard al langer: Hulp voor Onbehuisden is in 1904 opgericht, RIBW Querido is sinds 1969 actief.
Hier een chronologisch overzicht van onze geschiedenis.
Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

DE GESCHIEDENIS VAN HVO-QUERIDO

IN HET NIEUWS

Wandelen in de Ardennen

Medewerkers van Ambulant team Marnixkade zijn met acht deelnemers, die via Housing First een zelfstandige woning hebben gekregen, een weekend naar de Ardennen geweest om te wandelen.

We zitten midden in het StreetSmartseizoen

Het is weer hoog tijd om uit eten te gaan, want in november en december vraagt een groot aantal Amsterdamse restaurants je om een enkele euro extra ten gunste van StreetSmart Amsterdam, het project dat arme gezinnen en daklozen ondersteunt.

De vriendschap uitbundig gevierd

Het was een daverend succes, de wervelende muzikale show KWIK & Friends, die op 15 november op het podium van de Amsterdamse club Panama ten gehore werd gebracht. KWIK is een samenwerkingsproject van Stichting Eiwerk en HVO-Querido onder leiding van Lies Schilp.

2018 wordt mijn jaar (6)

Rob Hoogstraten uit Haarlem is onvrijwillig dakloos en verblijft nu in de opvang Velserpoort van HVO-Querido. Hieronder legt hij uit waarom hij de toekomst toch met vertrouwen tegemoet ziet.

Abonneer je op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

abonneer