Hart voor kwetsbare mensen sinds 1904
Hart voor Amsterdam sinds 1904.
Hart voor de stad sinds 1904
112 jaar hart voor Amsterdam
Hart voor Amsterdam sinds 1904
Hart voor Amsterdam sinds 1904.
Hart voor Amsterdam sinds 1904

HVO-Querido ontstaat in 2000 uit een fusie tussen stichting HVO en de prof. dr. A. Querido stichting, respectievelijk maatschappelijke opvang en geestelijke gezondheidszorg. We bestaan uiteraard al langer: Hulp voor Onbehuisden is in 1904 opgericht, RIBW Querido is sinds 1969 actief.
Hier een chronologisch overzicht van onze geschiedenis.
Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

DE GESCHIEDENIS VAN HVO-QUERIDO

IN HET NIEUWS

Winterkouderegeling van start

De opvang in het kader van de Winterkouderegeling (WKR) gaat in op zaterdag 28 november en duurt tot 1 december. Mensen kunnen zich voor opvang melden bij de Transformatorweg 6 in Amsterdam van 16:30 tot 22:00 uur.

Transgender gedenkdag

Op 20 november, Trans Day of Remembrance, staan de nationale en internationale transgender gemeenschap en hun bondgenoten stil bij de honderden transgender personen die vanwege hun geaardheid om het leven zijn gebracht wereldwijd.

Lekker werken is samenwerken

Even voorstellen: Willem van der Sluijs, sinds 25 mei in dienst als teammanager van het Bureau Aanmelding en Plaatsing van HVO-Querido.

Anderhalve meter man

Het zal geen verbazing wekken dat Lucien Witteveen zich tijdens de eerste lockdown, toen bijna alle dagbesteding tijdelijk was opgeschort en cliënten iets anders moesten vinden om de tijd door te komen, nog meer dan gebruikelijk stortte op het maken van muziek, want dat is zijn lust en zijn leven. Lucien scoorde als MC Miker

Abonneer je op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

abonneer