Hart voor kwetsbare mensen sinds 1904
Hart voor Amsterdam sinds 1904.
Hart voor de stad sinds 1904
112 jaar hart voor Amsterdam
Hart voor Amsterdam sinds 1904
Hart voor Amsterdam sinds 1904.
Hart voor Amsterdam sinds 1904

HVO-Querido ontstaat in 2000 uit een fusie tussen stichting HVO en de prof. dr. A. Querido stichting, respectievelijk maatschappelijke opvang en geestelijke gezondheidszorg. We bestaan uiteraard al langer: Hulp voor Onbehuisden is in 1904 opgericht, RIBW Querido is sinds 1969 actief.
Hier een chronologisch overzicht van onze geschiedenis.
Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

DE GESCHIEDENIS VAN HVO-QUERIDO

IN HET NIEUWS

Nieuw: een tuin bij de Velserpoort

Dankzij een bijdrage vanuit het project Huisje, Boompje, Beestje van Stichting Kinderpostzegels heeft de Velserpoort een heuse tuin gekregen. Bij deze locatie van HVO-Querido in Haarlem Noord worden zowel gezinnen als dakloze volwassenen opgevangen.

Vriendschap opbouwen of een relatie aangaan

Het is Valentijnsdag, dus een extra reden om de website Durfjijmetmij onder de aandacht te brengen. Een vriendschap of zelfs een relatie aangaan is vaak lastig voor mensen met psychiatrische of psychosociale problematiek. Een speciale website als Durfjijmetmij helpt hierbij en zorgt ervoor dat het gemakkelijk is om in contact te komen met anderen.

Nieuw: Team Marnix

Sinds 1 januari 2019 zijn binnen HVO-Querido twee teams samengevoegd. Ambulant team Psychiatrie en Ambulant team Marnixkade zijn nu samen Team Marnix.

Nieuwe werkomgeving in hartje Noord

Voor vijf ambulante teams van HVO-Querido die actief zijn in Amsterdam Noord is er een belangrijke stap gezet om de verbinding met het wijkgerichte werken verder in praktijk te brengen.

Abonneer je op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

abonneer