Nieuws

Finales op het Stadionplein in Amsterdam

Afgelopen zaterdag vonden de finales van de Dutch Street Cup plaats op het Stadionplein in Amsterdam. Onder de marathontoren voor het Olympisch Stadion speelden verschillende dames- en herenteams uit heel Nederland de landelijke finale. Twee teams met cliënten van HVO-Querido hebben succesvol deelgenomen aan dit voetbalevenement.

De teams van HVO-Querido hebben het gehele voetbalseizoen een positieve ontwikkeling doorgemaakt. De spelers zijn fysiek en tactisch sterker geworden wat heeft geresulteerd in meerdere overwinningen en verzorgd, aantrekkelijk voetbal. Beide teams hebben tot het einde meegedaan om de prijzen en werden pas in een laat stadium uitgeschakeld.
Een van de mooiste overwinningen was er een met als einde een thriller van een penaltyserie. Onze keeper stopte op fenomenale wijze een strafschop van een speler van Utrecht.

Motiveren

Het was een sportseizoen vol mooie herinneringen. Vele mensen hebben wij kunnen motiveren om in beweging te komen. Tevens hebben wij deelgenomen aan mooie sporttoernooien en sportdagen door heel Nederland. Deelnemers voelen zich vitaler en enkele zijn zelfs doorgestroomd naar reguliere sportverenigingen.

Cliënten van HVO-Querido kunnen op 4 oktober beginnen aan het indoor voetbalseizoen in de opblaashal in Amsterdam Zuid.

 

Reacties ( 0 )

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *