Nieuws

Feestelijke opening De Tour en Opnieuw

Op woensdag 24 mei vierden medewerkers en deelnemers feest om de samenwerking tussen De Tour en Opnieuw, een project van Roads, te vieren.

Sinds 24 april is Opnieuw gehuisvest in de locatie van De Tour aan de Delflandlaan 220. Samen bieden ze een dynamisch activiteitenaanbod, zodat er voor elke deelnemer wat wils is. Inmiddels is er een maand verstreken en deelnemers en medewerkers zijn erg tevreden over de samenwerking en het contact met elkaar. Er heerst een goede sfeer.

‘Tijdens de lunch is het spitsuur,’ vertelt een deelnemer. ‘Iedereen eet met elkaar in het restaurant van De Tour.’ De deelnemers van het lunchproject Simpel en Lekker hebben het dan ook behoorlijk druk.

Vervlochten

Dat ieders krachten optimaal worden ingezet was ook tijdens het feest goed te zien. Opnieuw zorgde voor een prachtige, creatieve aankleding en De Tour voor de catering. Samen werd het feestprogramma ingevuld met silent disco, karaoke en lekkere hapjes.
De opening werd door twee deelnemers van De Tour en Opnieuw gepresenteerd, beiden Hennie genaamd. Er werden drie linten met elkaar door de deelnemers van beide projecten in elkaar gevlochten om de samenwerking te bekrachtigen.
En toen kon het feest beginnen!

Reacties ( 0 )

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *