Familie en naasten

Familiefeest in Oost

Op 10 november heeft er weer een geslaagd familiefeest plaatsgevonden, georganiseerd door BW Oosterparkbuurt, BW Indische buurt, Ambulant team Psychosociaal in Oost/Zuidoost en het Centrum Robert Koch.

Een artikel van Remco Glas – Om 17:00 uur gingen de deuren open. Allereerst werden de jassen aangenomen in de garderobe. De fotograaf van de avond, Geert Timmerman, vroeg de mensen te poseren met op de achtergrond een vlag met het wapen van Amsterdam. Na de foto kregen de bezoekers een welkomstdrankje en werden van harte welkom geheten door het ontvangstcomité.

Thessa, Claartje en Hans

Amsterdam

Barkeepers Roland en Wim

In de ontmoetingsruimte van Centrum Robert Koch openden Thessa en Claartje de avond gevolgd door een korte toespraak van Hans van der Kolk namens de bewonerscommissie.
De avond was begonnen. Dave, de speciale gast voor vanavond en volkszanger van beroep, zorgde voor een passende sfeer bij het thema Amsterdam. De handjes gingen in de lucht, bij de heerlijke trillingen van de stem van Dave van Mokum op het nummer ‘Zij gelooft in mij’ van André Hazes. Aan de bar konden de drankjes worden besteld en waren Wim en Roland druk om het iedereen naar de zin te maken.

DJ, Dave en danseres

Lekker

Ondertussen liep Joke door de menigte met heerlijke hapjes die gretig aftrek vonden. De polonaise werd ingezet en een stuk of twintig mensen liepen diverse rondjes met één hand zwaaiend.
Om half zeven werd het buffet geopend. Na in de rij te zijn aangesloten, kwam je in een ruimte waar diverse vlaggen met daarachter de dampende pannen met heerlijke gerechten je keuzestress gaven omdat het er allemaal zo lekker uit zag. De Egyptische, Surinaamse, Arubaanse, Italiaanse en Nederlandse gerechten waren met veel liefde en passie gemaakt door bewoners en begeleiders.

Buffet

Van ons allemaal

Na het eten nam de deejay het over en werd er gedanst op de dansvloer. Jong en oud liet zijn danskunsten zien. Ook werd er veel met elkaar gesproken en waren er diverse ontmoetingen tussen begeleiders, cliënten en familieleden. Een Amsterdamse avond met diverse culturen, diverse persoonlijkheden, diverse muzieksoorten, maar vooral een avond van ons allemaal.

Kijk hier voor de foto’s.

Op de dansvloer

 

Reacties ( 0 )

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *