Familie en vrienden

Familiedag in Noord

Het Ambulant team Noord van HVO-Querido organiseerde op zaterdag 20 mei een geslaagde familiedag voor naastbetrokkenen van cliënten.

Een verslag van persoonlijk begeleider Dennis Sloep – Eergisteren was het dan eindelijk zover. Na alle voorbereidingen en grote inzet ging om 11:00 uur de deur open voor de eerste familiedag van het Ambulant team Noord.
We wisten niet precies wat we konden verwachten, maar onze Inge had hier al enige ervaring mee en wij waren blij dat zij zich wilde aansluiten bij de organisatie.
Alles was versierd met mooie slingers, ballonnen hingen door het hele pand, er was volop eten in allerlei kleuren en smaken en daar gingen we.
Al snel werd het druk. Er waren er op een gegeven moment achten mensen op bezoek, buiten de vijf begeleiders.

Familiedag Ambulant team Noord

Sjoelen en meditatie

Na een prachtige toespraak van onze Jessica mocht iedereen gaan eten en drinken en het geluid van de gesprekken vulde, naast de muziek, al snel de ruimte. Op een gegeven moment werd er gesjoeld en probeerde iedereen het record van Melle te breken.
Na een kleine rondleiding door het gebouw met uitleg over onze visie en werkwijze, was  het tijd voor een lesje mindfullness en zaten we met acht mensen te mediteren. Prachtige en positieve ervaringen en reacties volgden.

Familiedag Ambulant team Noord

Eten en dansen

Weer lekker eten en toen een spontane dansles van onze Naomi, daar danste iedereen mee van anderhalf tot zeventig jaar.
Toen was het al weer tijd en ging iedereen met een dankbaar en vervuld gevoel weg, begeleid met een kleine afscheidsgift.
Wij zijn tot de conclusie gekomen dat de familiedag al onze verwachtingen op alle gebieden oversteeg. Iedereen bedankt voor zijn of haar inzet, ondersteuning en bijdrage.
Op naar volgend jaar!

Kijk hier voor foto’s.

Reacties ( 0 )

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *