In je eigen tempo vooruit

Loopt het in jouw familie of vriendenkring (even) niet zo goed? Bijvoorbeeld door ziekte, schulden of relatieproblemen? HVO-Querido biedt ook hulp aan familie en vrienden van jongeren en volwassenen of gezinnen in problemen in Amsterdam en omgeving. Op deze website vind je meer informatie over wat er allemaal mogelijk is. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

UITGELICHT

Familiedagen Passeerdersstraat en Domselaerstraat

Twee beschermende woonvormen van HVO-Querido, de Passeerdersstraat in de Jordaan en de Domselaerstraat in de Dapperbuurt, organiseerden een feestelijke bijeenkomst voor bewoners en hun familie en vrienden. (meer…)

Zomerfeest Judith van Swethuis

Elk jaar rond deze tijd geeft het Judith van Swethuis een feest waarop niet alleen de bewoners maar ook hun familieleden en vrienden van harte welkom zijn. (meer…)

VEEL GESTELDE VRAGEN

Naast mij is een crisisopvang. Is het nu gevaarlijk in de buurt?

Van een crisisopvang kun je helaas soms wat overlast ervaren. Er is echter 24 uur per dag controle en beveiliging aanwezig.

IN HET NIEUWS

IN HET NIEUWS

Familiedagen Passeerdersstraat en Domselaerstraat

Zomerfeest Judith van Swethuis

Verbondenheid in de Batjan

De bijeenkomst over verbinding op woonlocatie de Batjan van HVO-Querido was geslaagd en leerzaam. Meer dan 25 bewoners van de Batjan en woningen in de omgeving kwamen naar de Batjanzaal om samen het thema verbinding te bespreken en te vieren. (meer…)

Familiefeest in Oost

Op 10 november heeft er weer een geslaagd familiefeest plaatsgevonden, georganiseerd door BW Oosterparkbuurt, BW Indische buurt, Ambulant team Psychosociaal in Oost/Zuidoost en het Centrum Robert Koch. (meer…)

Abonneer je op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

abonneer

HELPEN