In je eigen tempo vooruit

Loopt het in jouw familie of vriendenkring (even) niet zo goed? Bijvoorbeeld door ziekte, schulden of relatieproblemen? HVO-Querido biedt ook hulp aan familie en vrienden van jongeren en volwassenen of gezinnen in problemen in Amsterdam en omgeving. Op deze website vind je meer informatie over wat er allemaal mogelijk is. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

UITGELICHT

Bingo bij De Eendracht

Zondag 15 september was er bij woonvoorziening De Eendracht van HVO-Querido een gezellige naasten- en familiedag. (meer…)

Buurtbarbecue Passeerdersstraat

Afgelopen week hebben wij in de Passeerdersstraat weer kunnen genieten van onze jaarlijkse buurtbarbecue. Ieder jaar is dat toch weer een klein feestje met buren, buurtkinderen, collega’s, bewoners en hun familieleden in de binnentuin van de BW Passeerdersstraat. Een gezellige bijeenkomst in een warme, huiselijke sfeer in onze Jordaan. (meer…)

VEEL GESTELDE VRAGEN

Naast mij is een crisisopvang. Is het nu gevaarlijk in de buurt?

Van een crisisopvang kun je helaas soms wat overlast ervaren. Er is echter 24 uur per dag controle en beveiliging aanwezig.

IN HET NIEUWS

IN HET NIEUWS

Bingo bij De Eendracht

Buurtbarbecue Passeerdersstraat

Proud to be me

Op 4 augustus hebben de bewoners van de beschermende woonvorm Masira van HVO-Querido met hun familie genoten van een heerlijke barbecue. (meer…)

Samen Sterk Wonen Oost: gemeenschappelijke ruimte mede dankzij Yske-Walther fonds

Het Yske-Walther fonds heeft laten weten weer €5.000 te schenken HVO-Querido. De donatie zal worden ingezet om een gemeenschappelijke ruimte te realiseren in het nieuwe project Samen Sterk Wonen in Oost. Het is buitengewoon plezierig te weten dat onze organisatie zich al meerdere jaren gesteund weet door dit fonds. (meer…)

Abonneer je op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

abonneer

HELPEN