Nieuws

Een goed duo: De Tour en Opnieuw

Vanaf 24 april gaat Centrum De Tour van HVO-Querido een bijzondere samenwerking aan met het project Opnieuw van ROADS.

Opnieuw is namelijk sinds kort gehuisvest in De Tour aan de Delflandlaan 220. Met deze samenwerking bieden De Tour en Opnieuw een dynamisch en gevarieerd aanbod voor deelnemers. Opnieuw brengt een prachtig arbeidsmatig atelier met zich mee en gaat daarnaast, in een speciaal daartoe ingericht lokaal, computeropleidingen verzorgen. De Tour biedt onder andere inloop, creatieve activiteiten en arbeidsmatige projecten. Denk hierbij aan het lunchcafé Simpel en Lekker, buurtrestaurant Kook-Inn en de Street Smart.

Samen aan de slag

De afgelopen maanden is er hard gewerkt om dit voor elkaar te krijgen is De Tour voor een deel verbouwd. De teams van De Tour en Opnieuw zijn enkele middagen met elkaar aan de slag gegaan om elkaar te leren kennen en werkwijze en aanpak op elkaar af te stemmen. De deelnemers kwamen ondertussen alvast kennis maken met elkaar.

Openingsfeest

Natuurlijk wordt deze samenwerking feestelijk ingezet. Op 24 mei is er een openingsfeest voor alle medewerkers en deelnemers van De Tour en Opnieuw.

Kijk hier voor enkele foto’s van deze samenwerking.

Reacties ( 1 )

  • Redouan El-Hachemy says:

    Ik had een vraagje of er een ramadan iftar maaltijd deze jaar 2020 komt voor alle bewoners van Delflandplein en voor deelnemers van HVO Querido Centrum de Tour en Opnieuw Roads of niet vanwege de corona virus.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *