Wat gaan we doen vandaag?
Sport en beweging.
Koken
Zelf aan de touwtjes trekken
De juiste toon aanslaan

Het is voor iedereen goed om iets om handen te hebben. Werken, studeren en je uitleven in creativiteit en sport zijn noodzakelijke onderdelen van het dagelijks leven.
Daarom biedt HVO-Querido DOET! een breed scala aan uiteenlopende activiteiten in verschillende dagactiviteitencentra en werkprojecten in Amsterdam. Dagbesteding vormt een essentieel onderdeel van het werk van HVO-Querido. Op deze website vind je meer informatie over wat er allemaal mogelijk is. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met een van de onderstaande locaties voor dagactiviteiten.

DAGACTIVITEITEN: HVO-Querido DOET!

HVO-Querido DOET! online

Er zijn veel creatieve en alternatieve vormen van dagbesteding. Van intensieve work-outs voor thuis, tot virtuele tours of online muziek(les). (meer…)

Centrum Robert Koch

Centrum Robert Koch is een plek in de Watergraafsmeer waar jong en oud uit de regio Oost/Zuid-Oost welkom is voor een praatje, een kop koffie of om deel te nemen aan de vele activiteiten en werkprojecten die wij bieden. (meer…)

Centrum De Tour

De Tour is een centrum voor mensen met psychiatrische en/of psychosociale problemen die graag iets in het dagelijks leven willen doen en andere mensen willen ontmoeten. Je kunt vrijwilligerswerk doen in diverse (leerwerk)projecten.  (meer…)

Muziek

Er gaat geen dag voorbij zonder muziek. Muziek kan je vrolijk maken of ontroeren, het kan je opwinden of juist heel stil maken. Muziek is een universele taal, brengt je dichter bij jezelf en verbindt je met anderen.
 (meer…)

Sport

Door sport en beweging verbeteren cliënten van HVO-Querido hun lichamelijke gezondheid en psychische gesteldheid. Mensen worden weer trots op hun lichaam, ontwikkelen een positiever zelfbeeld en ervaren een betere kwaliteit van leven. (meer…)

Magical Mystery Tour

Met de Magical Mystery Tour kun je leuke bustochtjes maken om gezellig met elkaar samen te zijn. Je bent even in een andere omgeving; je laat alles achter je en geniet van een ontspannen dagje uit. (meer…)

UITGELICHT

LOCATIES HVO-Querido DOET!

HELPEN

Doneren

Word vrijwilliger

Sponsoring