Wat gaan we doen vandaag?
Sport en beweging.
Werkervaring opdoen
Zelf aan de touwtjes trekken
De juiste toon aanslaan

Het is voor iedereen goed om iets om handen te hebben. Werken, studeren en je uitleven in creativiteit en sport zijn noodzakelijke onderdelen van het dagelijks leven.
Daarom biedt HVO-Querido DOET! een breed scala aan uiteenlopende activiteiten in verschillende dagactiviteitencentra en werkprojecten in Amsterdam. Dagbesteding vormt een essentieel onderdeel van het werk van HVO-Querido. Op deze website vind je meer informatie over wat er allemaal mogelijk is. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met een van de onderstaande locaties voor dagactiviteiten.

DAGACTIVITEITEN: HVO-Querido DOET!

Centrum Robert Koch

Centrum Robert Koch is een plek in de Watergraafsmeer waar jong en oud uit de regio Oost/Zuid-Oost welkom is voor een praatje, een kop koffie of om deel te nemen aan de vele activiteiten en werkprojecten die wij bieden. (meer…)

Centrum De Tour

De Tour is een centrum voor mensen met psychiatrische en/of psychosociale problemen die graag iets in het dagelijks leven willen doen en andere mensen willen ontmoeten. Je kunt vrijwilligerswerk doen in diverse (leerwerk)projecten.  (meer…)

De Miranda

De Miranda is een plek om individueel of met anderen een plezierige dag te beleven. Het is een dagactiviteitencentrum in de Rivierenbuurt in Amsterdam Zuid voor mensen met een psychiatrische en/of verslavingsachtergrond.  (meer…)

Muziek

Er gaat geen dag voorbij zonder muziek. Muziek kan je vrolijk maken of ontroeren, het kan je opwinden of juist heel stil maken. Muziek is een universele taal, brengt je dichter bij jezelf en verbindt je met anderen.
 (meer…)

Magical Mystery Tour

Met de Magical Mystery Tour kun je leuke bustochtjes maken om gezellig met elkaar samen te zijn. Je bent even in een andere omgeving; je laat alles achter je en geniet van een ontspannen dagje uit. (meer…)

Sport

Door sport en beweging verbeteren cliënten van HVO-Querido hun lichamelijke gezondheid en psychische gesteldheid. Mensen worden weer trots op hun lichaam, ontwikkelen een positiever zelfbeeld en ervaren een betere kwaliteit van leven. (meer…)

UITGELICHT

De wereld is van iedereen

Het was een volle bak bij de zesde editie van muziekspektakel KWIK op 14 november 2019 in de Brakke Grond. In een bijna twee uur durende show vol vaart namen de muzikanten ons mee op een verrassende wereldreis. (meer…)

‘Ik houd helemaal niet van thuiszitten’

In de onvolprezen rubriek Amsterdammer helpt Amsterdammer in Het Parool van 26 oktober vraagt Carlos Panka een bijdrage voor een elektrische fiets om naar zijn dagbesteding te gaan. (meer…)

Zomereditie Lost in Music is uit!

Met trots presenteren we de nieuwe Lost in Music, een swingende glossy over de muziekscène van HVO-Querido. In de editie Zomer 2019 lees je alles over de muziekprojecten van HVO-Querido, muziekschool Zuidoost en muziekstudio Underground. Daarnaast vind je er informatie over Radio de Verbinding en over de nieuwe podcastserie De Verbinding. In deze zomerse editie hebben we tevens een zonnige playlist voor je samengesteld met onze favoriete zomerhits. (meer…)

LOCATIES HVO-Querido DOET!

HELPEN