Nieuws

Diner voor dak- en thuislozen in de Waag

Op zondag 12 januari 2020 wordt voor de dertiende keer een geheel verzorgd nieuwjaarsdiner voor dak- en thuislozen in Amsterdam georganiseerd door Paul Willemse in samenwerking met Restaurant-Café In de Waag op de Nieuwmarkt.
Het diner begint om 17:00 uur en duurt tot ongeveer 21:00 uur. Er wordt gerekend op zo’n 100 dak- en thuislozen die gebruik maken van dit diner in de warmte van de Waag. Dit jaar zal kinderburgemeester Ilias aanwezig zijn om er een mooie avond van te maken met de dak- en thuislozen.

Extra aandacht

Tijdens het diner zorgen een band en een Amsterdamse zanger voor extra vermaak. Een beetje extra aandacht voor de medemens en dan in het bijzonder voor de dak- en thuislozen van Amsterdam, een mooie gedachte waaraan In de Waag graag invulling geeft. Het compleet verzorgde driegangenmenu inclusief drankjes wordt de daklozen aangeboden door het restaurant met hulp van enkele vaste leveranciers: Gulpener Bierbrouwerij, De Kweker Levensmiddelen- en Horeca Groothandel en Wijnimport J. Bart.
Naast deze hulp staan het team van de Waag en enkele trouwe vrijwilligers klaar om de gasten een onvergetelijke avond te bezorgen, een goede start van 2020!

Dak- en thuislozen zonder uitnodiging zijn ook welkom, maar je hebt geen garantie op een plek, want vol is vol.

 

Reacties ( 0 )

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *