Gezinnen

Dieren gezocht

Zoals alle kinderen houden onze kinderen in gezinsopvang Velserpoort in Haarlem van spelen in de natuur en het contact met dieren. Spelen, natuur en de omgang met dieren hebben een bewezen positief effect op het zelfvertrouwen van kinderen.

Bij onze gezinsopvang in de natuurtuin kun je (tijdelijk) afstand doen van jouw twee jonge geitjes en/of lammetjes. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat zowel onze kinderen als de dieren het heel leuk hebben bij de Velserpoort.

Contact

We willen onze kinderen ondersteunen om de levende natuur te ontdekken en te beleven. Onder andere door het geven van de verantwoordelijkheid om voor de dieren te zorgen. Zo leren kinderen goed om te gaan met dieren. Het draagt bij aan het contact tussen de kinderen onderling en dat tussen het kind en de natuur.
Daarom zouden wij het heel leuk vinden om bij de Velserpoort naast onze konijnen ook voor een korte of langere tijd twee jonge geitjes of lammetjes op te vangen.

Meer weten?

Meer weten? Interesse? Neem voor een goede (tijdelijke) herplaatsing contact op met persoonlijk begeleider Alexander Simonjan van de Velserpoort (023) 206 03 10.

Reacties ( 0 )

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *