Nieuws

Luister naar mijn Mokum

In de tweede aflevering van De Verbinding, een serie podcasts van HVO-Querido met portretten van bijzondere mensen, maken we kennis met Dave van Mokum.
Dave is een goedlachse, rasechte Amsterdammer, zanger van het authentieke Jordanese levenslied en momenteel een bewoner van ons Martien Schaaperhuis op IJburg.
Hij ontleende zijn artiestennaam aan die van zijn vader, de bekende Amsterdamse volkszanger Henk van Mokum. De Jordaan is zijn lust en zijn leven. Als Dave zingt voelt hij zich groot en sterk.
Dave van Mokum is te boeken voor feesten en partijen…

De Verbinding

Luister naar het verhaal van Dave. Iedere twee weken vind je een nieuwe aflevering van De Verbinding in je podcastapp en op deze website.

Productie De Kostgangers.

Reacties ( 3 )

 • Marion De Ridder says:

  Gewoon een vraag,hoe gaat het met Dave.Is hij nog bij jullie.Gaat het met hem.Door deze toestsnden zie je niemand.Heel jammer,wil alleen vragen gaat het met hem.Grt Marion.van de scootmobiel.dan weet hij het wel.Of niet.stekte allemaal.

 • Michael Samuel says:

  Ik zag Dave vandaag in de metro, hij was onderweg naar huis.

  Graag wil ik contact komen met Dave. We zijn oud klasgenoten van elkaar.
  Ik moest plots uitstappen maar op een of andere manier is deze ontmoeting na jaren blijven hangen. Vond het zo indrukwekkend dat ie nog zoveel van mij wist. En wederzijds natuurlijk, want konden Dave en Leslie verschrikkelijk goed voetballen bijv.

  Ik hoop dat iemand mij met Dave in contact kan brengen.

  Bij voorbaat dank

  Groet,
  Michael Samuel

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *