Nieuws

Computerlokaal cliënten ACM

Na een prettige kennismaking tijdens de NL Doet-dag in 2013, introduceerde Not For Sale, een internationale organisatie tegen mensenhandel en slavernij, een groep enthousiaste medewerkers van Juniper Networks bij het Amsterdams Coördinatiepunt Mensenhandel. Deze hardwerkende vrijwilligers wilden zich graag verder inzetten voor de vrouwen die bij het ACM verblijven. Een goed voorbeeld van hoe Not For Sale zich inzet om het bedrijfsleven te betrekken bij de strijd tegen mensenhandel.

De kennismaking tussen het ACM en Juniper breidde zich uit tot wekelijkse computerlessen in de opvang, die tot in de puntjes worden verzorgd door David en Leila. De bouw van de computerruimte is mede mogelijk gemaakt door hen. In samenwerking met Not For Sale hebben zij een actie op touw gezet waar een hartverwarmende donatie aan goederen, bestemd voor de vrouwen, uit voort is gekomen. Aan alles is gedacht, niet alleen laptops, maar ook voor computerstoelen, een beamer en een projectiescherm is gezorgd.
Met heel veel inzet, in eigen tijd, hebben David en Leila het meubilair ontworpen en gemaakt.

Er kan met trots worden gezegd dat deze ruimte door hard werken in een recordtijd is verbouwd. Op al dat werk en het mooie resultaat is op 14 mei een glaasje geproost met iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd en is de computerruimte officieel geopend.

Kijk hier voor een artikel (in het Engels) hierover op de website van Not For Sale.

Reacties ( 0 )

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *