Nieuws

Clemens Blaas neemt afscheid van HVO-Querido

Op 1 juni 2020 legt Clemens Blaas zijn taken neer als voorzitter van de Raad van Bestuur van HVO-Querido. Op die datum neemt hij afscheid van onze organisatie. Hij zal zijn functie dan twaalf en half jaar hebben uitgevoerd – een periode, zo vindt hij zelf, die voor hem als maximum geldt als bestuurder van een dynamische organisatie als de onze. Clemens blijft overigens het komende half jaar volop actief voor HVO-Querido als voorzitter van de Raad van Bestuur.

HVO-Querido is de organisatie die ze is mede dankzij de uitstekende bestuurskwaliteiten van Clemens Blaas. Onze organisatie heeft daardoor een prima reputatie en een sterk ontwikkeld netwerk in Amsterdam, Haarlem, Diemen en in de nieuwe gemeentes waar wij actief zijn, Almere en Alkmaar.
Bijzonder is dat Clemens Blaas het samen met zijn managementteam in de afgelopen jaren voor elkaar gekregen heeft dat een zeer breed zorgpalet onder één dak gebleven is. Van beschermd wonen tot maatschappelijke opvang, en van het begeleiden van slachtoffers van mensenhandel tot dagbesteding en hulp aan jongeren uit de Top-600.

Voor Clemens Blaas is de tijd aangebroken om zich te bezinnen op zijn professionele toekomst, waarbij een betere werk-privébalans en een meer overzichtelijke agenda belangrijke aandachtspunten zijn.

De Raad van Toezicht gaat aan de slag met de voorbereiding op de opvolging van Clemens Blaas en doet dit in nauwe afstemming met Douwe van Riet, lid van de Raad van Bestuur. Vanzelfsprekend krijgen cliënten, relaties en medewerkers nog volop de gelegenheid Clemens Blaas het beste te wensen.

 

Reacties ( 0 )

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *