Nieuws

Buurtfiguren

Woningbouwvereniging Ymere en HVO-Querido hebben geld beschikbaar gesteld voor een kunstwerk in de binnentuin van het Hof van Socrates.

Het is de bedoeling dat het kunstwerk door de bewoners van het Hof en de buurtbewoners in samenwerking met een kunstenaar wordt gemaakt. Marjolein Endert (kunstenaar) en Marion van Evelingen (beetje kunstenaar) hebben op zondag 6 november in het Hof van Socrates voor alle buurbewoners een lunch georganiseerd met als doel om met elkaar kennis te maken en om uitleg te geven over het plan. Een buurtbewoonster speelde om 12:30 uur in de tuin op haar djembé om de omwonenden te laten weten dat de lunch begon.

Onthulling
Het was een geslaagde middag. Er was een aantal bewoners van het Hof die het erg leuk vond om mee te doen en het plan (nu nog geheim) sprak hen erg aan.
De bedoeling is om nu verder elke maand een bijeenkomst te houden waarin er met elkaar gewerkt wordt aan de voortgang van het kunstwerk. In de zomer zal het kunstwerk worden onthuld. Voor de komende maandelijkse bijeenkomsten worden opnieuw de buren uitgenodigd.

Reacties ( 0 )

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *