Nieuws

Met bewoners naar Bulgarije

Onlangs zijn bewoners van de afdelingen Batjan en Beschermd wonen Indische buurt van HVO-Querido naar Bulgarije geweest om daar te genieten van een heerlijke vakantie.

Een verslag van begeleiders Riet Niessen en Petra van den Dungen.
Omdat we met twee locaties samen op vakantie zouden gaan, zijn er al voor de vakantie twee informele bijeenkomsten geweest om met elkaar kennis te maken en alvast enthousiast te worden over de komende reis. Na de vakantie kan er worden gezegd dat het experiment om met twee afdelingen op vakantie te gaan een groot succes is geworden.

Vriendschap

Bewoners hebben nieuwe contacten opgedaan, ervaren hoe het wonen op een andere locatie kan zijn en vooral met elkaar genoten van een heerlijke vakantie. De uitstapjes naar Varna, Obzor en het historische plaatsje Nessebar waren een mooie afwisseling op het heerlijk relaxen op het resort aan de Zwarte Zee.
Tijdens de vakantie zijn enkele mooie vriendschappen ontstaan, die na de vakantie hopelijk stand blijven houden. De bewoners gaven in ieder geval aan te genieten van het reizen naar een ander land en een andere cultuur te ontdekken.

Kijk hier voor enkele foto’s.

Reacties ( 0 )

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *