Jongeren

BBQ voor jongeren

De traditionele jaarlijkse barbecue van HVO-Querido is voor veel klanten en collega’s een evenement waar naartoe wordt geleefd. Onze doelgroep, jongeren, is echter wat minder gemakkelijk enthousiast te maken voor een barbecue met alle klanten en medewerkers van de organisatie. Om ze toch een BBQ-feest te geven, besloten wij van Ambulant team Jongeren 1 om er zelf een te organiseren.

Een artikel van persoonlijk begeleider Bram Olthof – Ons deelkantoor aan het Leeuwendalerspad was hiervoor al weken in voorbereiding. De tuin aan het kantoor had veel potentie, maar lag er eerlijk gezegd wat verlaten en aftands bij. Met vereende krachten van collega’s en af en toe een klant hebben we er een luxe loungetuin van kunnen maken.

Bloed, zweet en tranen

We hebben vele uurtjes gezwoegd om de tuin helemaal ‘BBQ-klaar’ te maken. Zo is het onkruid verwijderd, is het terras verlengd, zijn pallets van de lokale bouwplaats tot loungebanken getimmerd, zijn er op maat kussen en zetels gemaakt, is er een kast gebouwd en een zelfgemaakte vuurpit.
Met bloed, zweet en tranen en relatief weinig knaken, hebben we er samen een prachtige tuin van gemaakt.
Afgelopen vrijdag was de ‘officiële’ opening en dankzij het weer, de opkomst, voetbal en de BBQ was het een groot succes!

Kijk hier voor foto’s.

Reacties ( 0 )

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *