Barbecue Diemen met Serve the City

Zaterdag 17 mei heeft BW Diemen in samenwerking met Serve the City Diemen een barbecue georganiseerd. De cliënten hebben enorm hun best gedaan die dag. Het is een groot feest geworden.

Nadat ‘s ochtends de taken waren verdeeld, zijn we met zijn allen aan de slag gegaan. Zes cliënten hebben zich ingezet om alle voorbereidingen van het eten op zich te nemen zoals het klaarmaken van de salades en het vlees. Zes anderen hebben zich ingezet om samen met de vrijwilligers van Serve the City de partytent op te zetten, de tafels te dekken en de barbecue aan te doen.

Hierna kon het feest beginnen! Ook het mooie weer had zeker een positieve bijdrage aan de sfeer. Naderhand namen de cliënten het vlees dat nog over was mee naar huis en hebben we met zijn allen opgeruimd. Het was een geslaagde dag en zeker voor herhaling vatbaar!
Het was niet de eerste keer dat de cliënten van BW Diemen en Serve the City de handen ineen hebben geslagen. Na eerdere evenementen als een dagje Tropenmuseum en een Paasbrunch volgt er straks ook nog het Loswal festival in Diemen waar Serve the City bij aanwezig zal zijn. Waarvoor hartelijk dank vrijwilligers!