Nieuws

Amsterdammer helpt Amsterdammer

‘Ik ben er geweldig opgevangen,’ zegt Melissa Akova over HVO-Querido in Het Parool. ‘Zij gingen daar op zo’n manier met me om dat ik dacht: ik doe ertoe, ik ben het waard.

Door hun hulp kon ik opnieuw beginnen. Het voelt alsof ik tien jaar bevroren ben geweest en nu stukje bij beetje weer ontdooi.’

Melissa Akova werkt momenteel onder meer als vrijwilliger bij de Magical Mystery Tour, het werkproject van HVO-Querido dat wekelijk uitstapjes per bus verzorgt voor dak- en thuislozen en andere cliënten.

Op zaterdag 16 april 2016 was zij het onderwerp in de rubriek Amsterdammer help Amsterdammer van Hans van Lissum en Eva Plevier in Het Parool. Zij zou zo graag eens een dagje gaan winkelen met haar dochters.

Kijk hier om dit artikel te lezen.

Reacties ( 0 )

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *