Klerebingo

Zou jij je in het nieuwe jaar willen inzetten voor het goede doel? Het doel is om een bijzonder uitje te organiseren voor dertig vrouwen die slachtoffer zijn van mensenhandel.

Een oproep van Suzanne van Oirschot – Het Amsterdams Coördinatiepunt Mensenhandel (ACM) van HVO-Querido vangt deze vrouwen en hun kinderen op en ondersteunt hen.
Voor hen is er helaas weinig geld voor uitjes en leuke activiteiten, terwijl een zinvolle dagbesteding juist een van de beste medicijnen is.
Ik werk nu om de week een ochtend bij het ACM om iets creatiefs, sportief of iets relaxed te verzinnen voor deze dames met een budget van 20 euro, maar ik zou ze graag eens een hele mooie dag bezorgen met alles erop en eraan, om ze weer aan wat mooie herinneringen te helpen.

Inzameling

Vandaar dat ik samen met een vriendin bedacht heb om op zaterdag 13 januari op een gezellige, kunstzinnige, muzikale en creatieve manier geld te gaan inzamelen.
Dat heeft vorm gekregen in onder meer:
1. een veiling van bijzondere kunstwerken, belevingen, gedichten en taarten;
2. een bingo waarbij je prachtige vintage merkkleding kunt winnen;
3. een kraam met tweedehands kleding en spullen die we gaan verkopen.

Het evenement wordt geopend door Myrte Hilkens (ex-kamerlid PvdA en DWDD- tafeldame). René Wegberg (speelt nu Liesbeth List) en Frank Renzen zorgen voor live muziek.
We geven geen euro uit om deze middag te organiseren, alles is tot stand gekomen door donaties en vrijgevigheid en liefde van mensen om ons heen.

Waar en wanneer

Zaterdag 13 januari van 15:00 tot 19:00 uur, veiling en bingo starten om 16:00 uur
Bestevaerstraat 24hs, Amsterdam
Toegang € 13.
Je kunt aan de deur een kaartje kopen, maar ook via Facebook.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *