Kind(eren) en/of zwanger

In de vrouwenopvang is er ruimte voor kinderen. Heb je je kind(eren) bij je? Dan blijven ze bij je, ze wonen en slapen in jouw kamer. Er is ook een aparte speelruimte. We helpen je met het regelen van kinderspullen.

Hulp voor je kind(eren)

Kinderen geven vreugde maar ook extra zorgen. Ze kunnen lijden onder de levenssituatie van hun vader of moeder. Gelukkig is hun veerkracht vaak groot. Samen met jou werken we aan een veilige toekomst voor je kind. Indien nodig organiseren we zorg en therapie voor je kind en/of jullie samen. Hiervoor hebben we jeugdspecialisten in huis.

Zwanger

Zwangere vrouwen schrijven we in bij een verloskundige (bevallen), kraamzorg (zorg in de eerste week na de geboorte) en een consultatiebureau (vooral voor de eerste maanden na de geboorte). We helpen je met het regelen van een babybedje en een bevallingstas voor in het ziekenhuis. Zwangere vrouwen die daar behoefte aan hebben kunnen we in contact brengen met een ‘doula’. Een doula ondersteunt zwangere vrouwen emotioneel en praktisch.

Kinderen geven vreugde maar ook extra zorgen. Ze kunnen lijden onder de levenssituatie van hun vader of moeder. Gelukkig is hun veerkracht vaak groot. Samen met jou werken we aan een veilige toekomst voor je kind. Indien nodig organiseren we zorg en therapie voor je kind en/of jullie samen. Hiervoor hebben we jeugdspecialisten.