Nieuws

De Aak aangesloten bij V&VN

Namens HVO-Querido De Aak ondertekende directeur Anita Schaaij op 30 juni de collectieve overeenkomst met de V&VN (Verpleging & Verzorging Nederland). Met het zetten van deze handtekening heeft de Aak een collectief basislidmaatschap afgesloten voor onze verpleegkundigen en verzorgenden.

Hiermee kunnen zij gebruik maken van protocollen, kennis, informatie en ondersteuning van de V&VN, ontvangen zij maandelijks een digitale nieuwsbrief en 8x per jaar het V&VN magazine. Een uitstekende mogelijkheid om hun vak bij te houden!

Kwaliteitsimpuls

Daarnaast krijgen we bij De Aak zodoende korting op vakbladen en op symposia en congressen. Verpleegkundigen en verzorgenden kunnen bovendien gebruik maken van het kwaliteitsregister, waarin alle scholing, bijscholing, symposia e.d. worden geregistreerd. Voor De Aak betekent het een kwaliteitsimpuls. Het is een waardering voor de medewerkers en hiermee profileert de Aak – en zodoende ook HVO-Querido – zich als instelling voor kwaliteitszorg richting samenwerkingspartners en zorgverzekeraars.

 

Reacties ( 0 )

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *