Nieuws

Meld je aan voor Streetwise Cycle Race op 23 september

Op donderdag 23 september van 11:00 tot 18:30 uur vindt de Streetwise Cycle Race plaats, het eerste open Amsterdamse wielerkampioenschap voor (ex) dak- en thuislozen. Vanaf nu kun je je aanmelden.

De Streetwise Cycle Race is een initiatief van Peter, een bewoner van afdeling Discus van HVO-Querido. De organisatie is een samenwerkingsverband tussen HVO-Querido, StreetSmart, de fietsenwerkplaats van de Regenboog Groep en de wielerbaan te Sloten.

Programma

Op deze sportieve en gezellige dag vindt een aantal races plaats. Ook kun je een fietsclinic volgen. We sluiten af met een barbecue van StreetSmart. Kijk voor het hele programma op de website

Aanmelden

Via een eenvoudig invulformulier kun je je als deelnemer aanmelden. Daar kun je ook aangeven met hoeveel mensen je komt en of je nog spullen nodig hebt.

Doneer oude fietsspullen

Heb je nog fietsspullen liggen, doneer die aan de fietsenwerkplaats van de Regenboog. Zij maken hier fietsen van die deelnemers op de dag kunnen lenen. Ook kleding is welkom. Vooral frames en helmen kunnen we momenteel heel goed gebruiken. Kijk op de website voor de afleveradressen en meer informatie.

Reacties ( 0 )

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *