Nieuws

10 juli: Robots in de zorg, vind je dat ok? Chat mee tijdens ons DigiC@fé!

Stem komende vrijdag, 10 juli, af op het DigiCafé HVO-Querido via Radio De Verbinding! Van 16.00 tot 17.00 uur gaat het over digitaal contact door corona en over robots in de zorg. We hopen je te verwelkomen als luisteraar via www.salto.nl/programma/radio-de-verbinding​ en als deelnemer in de chat op Facebook. ​​​

Versneld digitaal contact

Corona heeft het digitaal contact versneld bij HVO-Querido. Hoe wordt digitaal contact ervaren ten opzichte van face-to-face contact? Wat levert het op en wat zijn de dilemma’s? Zowel cliënten​ als begeleiders komen aan het woord. ​

Robots in de zorg

Het tweede deel van dit programma hebben we het over robots in de zorg. Een aantal locaties is gestart met het gebruik van deze robot. Hoe werkt het en wat zijn de ervaringen hiermee? Robot Albert komt deze middag ook aan het woord.

Meepraten

Via een chat op Facebook kun je hierover meepraten: je kunt jouw ervaring vertellen, een vraag stellen of je mening geven.

Meer onderwerpen

Het DigiCafé zou op 19 maart plaatsvinden op de Poeldijkstraat. Dat ging vanwege corona niet door. Een aantal onderwerpen dat toen gepland stond, komt  terug in deze uitzending. Als de ervaring komende vrijdag positief is, zullen we een reeks maken via Radio de Verbinding met ook aandacht voor andere digitale onderwerpen.

 

Reacties ( 0 )

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *