Oost

Locaties - Oost / Domselaerstraat

ADRES: Domselaerstraat 126, 1093 MB Amsterdam, Nederland / AANMELDEN:

Beschermd wonen Domselaerstraat is een woonvoorziening die zich richt op mensen die ten gevolge van langdurige psychosociale/ psychiatrische problematiek niet of nog niet in staat zijn om zelfstandig te wonen.

LEES MEER

Locaties - Oost / Martien Schaaperhuis

ADRES: Pedro de Medinalaan 12, 1086 XK Amsterdam, The Netherlands / AANMELDEN:

Het Martien Schaaperhuis is een ontwikkelingsgerichte woonvoorziening op IJburg, die plaats biedt aan 60 bewoners vanaf 18 jaar met psychiatrische problemen. We beschikken daarnaast ook over drie ambulante woningen op IJburg met tien bedden voor bewoners die al bijna klaar zijn om door te stromen naar geheel zelfstandig wonen. 

LEES MEER

Locaties - Oost / Sport

ADRES: Robert Kochplantsoen 35, 1097 GG Amsterdam, Nederland / AANMELDEN:

Door sport en beweging verbeteren cliënten van HVO-Querido hun lichamelijke gezondheid en psychische gesteldheid. Mensen worden weer trots op hun lichaam, ontwikkelen een positiever zelfbeeld en ervaren een betere kwaliteit van leven.

LEES MEER

Locaties - Oost / Instroomhuis

ADRES: Zeeburgerdijk 215, 1095 AC Amsterdam, Nederland / AANMELDEN:

Het Instroomhuis aan de Zeeburgerdijk is de centrale toegang tot de maatschappelijke opvang in Amsterdam. In 2009 is de stad gestart met een nieuwe werkwijze voor dak- en thuisloze cliënten die hulp nodig hebben bij het verkrijgen van een uitkering, zorg en onderdak. Met het management van de maatschappelijke opvang, de GGD en DWI zijn

LEES MEER

Locaties - Oost / Batjan

ADRES: Batjanstraat 94, 1094 TX Amsterdam, Nederland / AANMELDEN:

In Amsterdam Oost is woonvoorziening Batjan gelegen. Batjan biedt langdurig verblijf aan 33 bewoners (26 intern en 7 aanleunwoningen) die door de gevolgen van hun psychiatrische ziekte ernstige beperkingen ondervinden bij het wonen. Het gaat daarbij om zaken als sociale vaardigheden, zelfverzorging, verzorging van de eigen kamer en kennis van sociale wet- en regelgeving.

LEES MEER

Locaties - Oost / Beschermd wonen Oost

ADRES: Hogeweg 43, 1098 BX Amsterdam, Nederland / AANMELDEN:

Beschermd wonen Indische buurt en Beschermd wonen Oosterparkbuurt vormen samen Beschermd wonen Oost. Beschermd wonen Oost richt zich op cliënten met psychiatrische en/of psychosociale klachten en biedt plaats aan 60 cliënten beschermd wonen in Amsterdam Oost.

LEES MEER

Locaties - Oost / Alexanderkade

ADRES: Alexanderkade 64, 1018 ZC Amsterdam, Nederland / AANMELDEN: alexanderkade@hvoquerido.nl

De Alexanderkade is een woonvoorziening voor 37 jongeren van 18 tot 25 jaar met langdurige psychiatrische problematiek.

LEES MEER

Locaties - Oost / Centraal Bureau

ADRES: Eerste Ringdijkstraat 5, 1097 BC Amsterdam, Nederland / AANMELDEN:

Het Centraal Bureau van HVO-Querido herbergt de meeste centrale en ondersteunende diensten van de organisatie zoals: het bestuur en management, het secretariaat, HRM, de serviceorganisatie, financiële administratie, planning & control & kwaliteit, de facilitaire dienst en de staf. Die kantoorpand wordt gedeeld met de Blijfgroep en de Volksbond.

LEES MEER

Locaties - Oost / Passantenhotel Boerhaave

ADRES: Tweede Boerhaavestraat 80, 1091 AR Amsterdam, Nederland / AANMELDEN:

Passantenhotel Boerhaave is geen gewoon hotel. Het is een hotelachtige voorziening voor dakloze Amsterdammers. De nadruk ligt bij het Passantenhotel op dienstverlening en verwijzen. De medewerkers voeren gesprekken met de gasten in het hotel, waarbij de nadruk ligt op de toekomst van de gast. Indien noodzakelijk verwijzen medewerkers van HVO-Querido hotelgasten door naar hulp- of zorgverlening.

LEES MEER

Locaties - Oost / Discus

ADRES: Mauritskade 22C, 1091 GC Amsterdam, Nederland / AANMELDEN:

Discus is een jonge en snel groeiende voorziening van HVO-Querido. Discus verhuurt woningen aan dak- en thuislozen in combinatie met ondersteuning in wonen en leven.

LEES MEER