Archief

Bij Diensten bij wonen snijdt het mes aan twee kanten: vrijwilligers besteden hun dag actief, zinvol en met plezier door allerlei verschillende klussen te klaren voor cliënten van HVO-Querido die dat zonder hulp niet zelf kunnen.

Lees meer

Door sport en beweging verbeteren cliënten van HVO-Querido hun lichamelijke gezondheid en psychische gesteldheid. Mensen worden weer trots op hun lichaam, ontwikkelen een positiever zelfbeeld en ervaren een betere kwaliteit van leven.

Lees meer

De Miranda is een plek om individueel of met anderen een plezierige dag te beleven. Het is een dagactiviteitencentrum in de Rivierenbuurt in Amsterdam Zuid voor mensen met een psychiatrische en/of verslavingsachtergrond.

Lees meer

De Tour is een centrum voor mensen met psychiatrische en/of psychosociale problemen die graag iets in het dagelijks leven willen doen en andere mensen willen ontmoeten. Je kunt vrijwilligerswerk doen in diverse (leerwerk)projecten.

Lees meer

Zit u ook wel eens om een helpende hand verlegen of heeft u klusjes die maar blijven liggen? De Dienstenwinkel is een buurtdienst waarbij vrijwilligers verschillende eenvoudige klussen uitvoeren. Dit gebeurt zowel bij mensen thuis als in de winkel zelf.

Lees meer

Is muziek maken je lust en je leven? De huisbands (Space Lightning & Sosa Sound) van de HVO-Querido Muziekschool spelen al jaren een groovy mix van soul, reggae, funk, rock, kaseko en meer. Je bent van harte welkom om mee te spelen.

Lees meer

De Magical Mystery Tour is ontstaan als idee van cliënten tijdens het 100-jarige bestaan van HVO-Querido in 2004. Nu is het werkelijkheid met een eigen bus, garage, kantoor, chauffeurs en een enthousiaste groep vrijwilligers.

Lees meer

Het HVO-Querido Horecaproject biedt gemotiveerde mensen uiteenlopende leerwerkplekken op drie locaties in Amsterdam: in West bij Centrum De Tour en in Oost in de  restaurants van zowel het Passantenhotel als het Centraal Bureau.

Lees meer

Centrum Robert Koch is een plek in de Watergraafsmeer waar jong en oud uit de regio Oost/Zuid-Oost welkom is voor een praatje, een kop koffie of om deel te nemen aan de vele activiteiten en werkprojecten die wij bieden.

Lees meer