Werkproject: Diensten bij wonen

Robert Kochplantsoen 35, 1097 GG Amsterdam, Nederland
T: (020) 665 43 21
E: diensten.bij.wonen@hvoquerido.nl

Bij Diensten bij wonen snijdt het mes aan twee kanten: vrijwilligers besteden hun dag actief, zinvol en met plezier door allerlei verschillende klussen te klaren voor cliënten van HVO-Querido die dat zonder hulp niet zelf kunnen. Het werk bij Diensten bij wonen is afwisselend, veelzijdig, door heel de stad en soms erbuiten. Twee ervaren werkbegeleiders gaan er dagelijks met vrijwilligers en een bestelbus op uit om klussen uit te voeren. Verhuizen, tuinieren, schilderen, grof vuil wegbrengen, inkoop, vervoer en montage van meubels, schoonmaken, klusjes in en om het huis enzovoort.
Daarnaast is er ruimte voor praktijkgerichte workshops.

Werken bij Diensten bij wonen is leuk, zinvol, dankbaar, leerzaam en goed voor je fysieke conditie op de koop toe. Je leert daarnaast niet alleen andere mensen kennen, je wordt ook al snel opgenomen in het team omdat ‘de klus samen klaren’ bij ons voorop staat. Soms lekker relaxed, af en toe de armen flink uit de mouwen stekend en altijd met de handen uit de zakken.

Kosten

Is er een klus waar je hulp bij nodig hebt, dan kun je uiteraard bij  Diensten bij Wonen terecht. Aan de klussen zijn wel kosten verbonden, maar die houden we zo laag mogelijk.
Voor verhuizingen/transport binnen Amsterdam rekenen we 75,00 euro per rit (vervoer inclusief mankracht).
Voor andere klussen, zoals tuinwerk, maken we een afspraak en aan de hand daarvan een offerte.

Aanmelden

Alle medewerkers van HVO-Querido kunnen hun cliënten aanmelden. De aanmelders zijn verantwoordelijk voor de afstemming met de cliënt en voor de afrekening van de eigen bijdrage.

teammanager
Yvonne Blekemolen