Adres:
Robert Kochplantsoen 35, 1097 GG Amsterdam, Nederland
T: (020) 461 01 10

Door sport en beweging verbeteren cliënten van HVO-Querido hun lichamelijke gezondheid en psychische gesteldheid. Mensen worden weer trots op hun lichaam, ontwikkelen een positiever zelfbeeld en ervaren een betere kwaliteit van leven.

HVO-Querido verzorgt een aantal sportactiviteiten voor cliënten.

[table id=5 /]

Sporten en bewegen bevordert daarnaast het contact tussen cliënten onderling, en tussen cliënten en hun omgeving. De sociale contacten nemen toe. Wanneer het zelfbeeld verbetert en het meedoen in de samenleving toeneemt, wordt ook de negatieve beeldvorming doorbroken. Dit betekent een positiever imago voor onze cliënten en onze sector. Wat uiteindelijk ook een vermindering van medicatie en of drank/drugs gebruik op langere termijn oplevert. Hier heeft iedereen baat bij.

Extra activiteiten

Mocht je serieus willen hardlopen en aan een wedstrijd willen deelnemen dan is dat mogelijk. HVO-Querido neemt actief deel aan verschillende hardloopwedstrijden zoals de Dam tot damloop, de Zeven Heuvelenloop in Nijmegen en de Hilversum City Run.
Deelname hieraan is kosteloos en bij serieuze deelname kun je een beroep doen op een fonds van HVO-Querido voor hardloopschoenen en een hardloopshirt.

• Je krijgt persoonlijke bevestiging per e-mail, telefoon of via je begeleider.
  • Zodra tijd en verzamelplaats voor de wedstrijden bekend is, krijg je bericht.
  • Het vervoer van en naar de wedstrijd wordt georganiseerd.
  • Ook deelnemers van buiten HVO-Querido kunnen deelnemen aan de trainingen.

Wil je meer weten over de sportactiviteiten van HVO-Querido? Wil je meedoen? Neem dan contact op via (06) 51 95 23 44 of mail naar sport@hvoquerido.nl.

Geertjan Nijenhuis