Herstelbureau

Adres:
Sarphatistraat 41, 1018 EW Amsterdam, Nederland
T: (06) 53 18 70 02
E: herstelbureau@hvoquerido.nl

Bij het Herstelbureau werken mensen met een veelal langdurige achtergrond in de GGZ, verslavingszorg of maatschappelijke opvang. Daardoor hebben ze niet altijd een makkelijk leven gehad. Toch hebben ze leren omgaan met hun kwetsbaarheden, en zijn uit de meest uitzichtloze situaties geklommen. Allemaal hebben ze hun eigen kracht en talenten ontdekt, en wat ze nog wél kunnen.

hertselbureau-naambordjeEr is dus hoop op herstel, hoe moeilijk of onmogelijk dat soms ook lijkt. De medewerkers van het Herstelbureau willen – gemotiveerd door hun eigen herstelervaring – graag andere mensen met dezelfde achtergrond ondersteunen in hun herstelproces. Dit doen zij door het begeleiden van herstelgroepen. Ook geven zij voorlichting aan medewerkers over wat herstel is.

Het Herstelbureau is opgericht in 2012. Inmiddels hebben diverse bewoners en medewerkers kennisgemaakt met cursussen en voorlichting van het Herstelbureau. De ervaringen zijn positief en enthousiast.

 


Nieuwsbrief

Het Herstelbureau brengt periodiek een nieuwsbrief uit over ontwikkelingen rond het thema herstel en het laatste nieuws van het Herstelbureau. Deze nieuwsbrief , De Vrijbrief, vind je hier.

Meld je aan met een mail aan herstelbureau@hvoquerido.nl om deze nieuwsbrief automatisch te ontvangen.

 


 

Contactpersoon

Karla Nijnens