2018 wordt mijn jaar
Ik denk, dus ik ben
Zelfstandig gaan wonen
Ervaring maakt het verschil
Lekker midden in de stad wonen
Er zelf iets van maken
Sterk tegen stigma’s
HVO-Querido maakt zich sterk tegen stigma’s
Wij geven gezinnen de toekomst
Ervaringsdeskundig aan de slag
Jezelf ontwikkelen
Gewoon je eigen plekkie
Wonen zoals jij wil
Eerst een dak boven je hoofd
Wij houden van aanpakken
Wij steunen ondernemende mensen
Druk op play in je leven
Wij bieden ondersteuning op maat
Wij stimuleren creativiteit
Welkom bij HVO-Querido
Wij steunen jouw talenten
Wij bieden een veilige plek
Wij kennen het ritme van de stad
Bij ons doe je werkervaring op
In je eigen tempo vooruit
Wij gaan uit van jouw kracht
Hart voor kwetsbare mensen sinds 1904
Wij geven gezinnen de ruimte
Wij laten mensen niet alleen staan
Zorg die bij jou past

Loopt het in jouw leven (even) niet zo goed? Bijvoorbeeld door ziekte, schulden, verslaving of relatieproblemen? Of vind je het lastig je kind(eren) op te voeden? HVO-Querido biedt hulp aan jongeren, volwassenen en gezinnen in Amsterdam en omgeving. Op deze website vind je meer informatie over wat er allemaal mogelijk is.

ONS HULPAANBOD

UITGELICHT

Hoe houd je een 18-plusser van de straat?

Jongeren die sterk afhankelijk zijn van de jeugdzorg verliezen hun recht op zorg als ze achttien zijn. Om te voorkomen dat deze jongeren verder in de problemen raken, sloegen Spirit Jeugdzorg en HVO-Querido de handen ineen. (meer…)

Iets betekenen op de Wilhelminastraat

Cliënten en vrijwilligers vertellen over hun werk voor HVO-Querido in Haarlem. (meer…)

Nieuwjaarsreceptie 2018

Het was net even anders dan anders, de traditionele nieuwjaarsreceptie van HVO-Querido, gisteren in De Rode Hoed. In plaats van toespraken interviewde bestuurder Clemens Blaas op een klein podium midden in de zaal wethouder Eric van der Burg en enkele sleutelfiguren uit de organisatie. (meer…)

VEELGESTELDE VRAGEN

Mijn kind kan zijn/haar leven niet zelfstandig vormgeven. Kunnen jullie helpen?

Wij bieden zorg, ondersteuning, begeleiding en onderdak aan jongeren vanaf 16 jaar met psychosociale of psychiatrische problemen. Jongeren onder de 16 kunnen in Amsterdam terecht bij Spirit.

In mijn buurt zit een voorziening van HVO-Querido. Wat gebeurt daar?

Kijk op de kaart om welke locatie het gaat en lees meer over de begeleiding die we daar bieden.

Ik werk als prostituee, maar wil stoppen. Kunnen jullie me helpen?

Ons Prostitutie en Gezondheidscentrum zet zich in voor alle prostituees. Ook voor wie wil stoppen.

Ik wil graag meedoen aan dagactiviteiten. Kan ik zo binnenlopen?

Je bent van harte welkom op een groot aantal locaties in de stad.

IN HET NIEUWS

Hoe houd je een 18-plusser van de straat?

Iets betekenen op de Wilhelminastraat

Cliënten en vrijwilligers vertellen over hun werk voor HVO-Querido in Haarlem.

Nieuwjaarsreceptie 2018

In eigen woning is gezin aan zet

Direct een woning krijgen en pas daarna, met intensieve begeleiding, werken aan je problemen. Deze begeleidingsvorm, die Housing First heet, wordt nu ook ingezet bij een nieuwe groep: dakloze gezinnen.

Abonneer je op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

abonneer