Druk op play in je leven
Ik denk, dus ik ben
Zelfstandig gaan wonen
Ervaring maakt het verschil
Lekker midden in de stad wonen
Er zelf iets van maken
Sterk tegen stigma’s
HVO-Querido maakt zich sterk tegen stigma’s
Wij geven gezinnen de toekomst
Ervaringsdeskundig aan de slag
Jezelf ontwikkelen
Gewoon je eigen plekkie
Wonen zoals jij wil
Eerst een dak boven je hoofd
Wij houden van aanpakken
Wij steunen ondernemende mensen
Wij bieden ondersteuning op maat
Wij stimuleren creativiteit
Welkom bij HVO-Querido
Wij steunen jouw talenten
Wij bieden een veilige plek
Wij kennen het ritme van de stad
Bij ons doe je werkervaring op
In je eigen tempo vooruit
Wij gaan uit van jouw kracht
Hart voor kwetsbare mensen sinds 1904
Samen verder kijken
Wij geven gezinnen de ruimte
Wij laten mensen niet alleen staan
Zorg die bij jou past

Loopt het in jouw leven (even) niet zo goed? Bijvoorbeeld door ziekte, schulden, verslaving of relatieproblemen? Of vind je het lastig je kind(eren) op te voeden? HVO-Querido biedt hulp aan jongeren, volwassenen en gezinnen in Amsterdam en omgeving. Op deze website vind je meer informatie over wat er allemaal mogelijk is.

ONS HULPAANBOD

UITGELICHT

HVO-Querido DOET! van start

Op woensdagavond 19 juli 2017 is een nieuwe afdeling van HVO-Querido officieel begonnen met een muziekspektakel in Paradiso. Met een ferme druk op een rode knop gaven cliëntvertegenwoordiger Hans van der Kolk en directeur Anita Schaaij het startsein voor HVO-Querido DOET! Die naam staat voor een bundeling van expertise, netwerkkracht en samen doen op het gebied van participatie (meer…)

Zelfkant

In 1930 brengt Hulp voor Onbehuisden de film Zelfkant uit om te laten zien waaruit het werk van de vereniging bestaat. De film van 23 minuten is gemaakt door de Nederlandse filmregisseur en -producent Henk Kleinman. (meer…)

Barbecue Domselaer

Afgelopen donderdag had de BW Domselaerstraat de jaarlijkse BBQ samen met de eveneens in hetzelfde pand gevestigde afdeling van Mentrum. (meer…)

VEELGESTELDE VRAGEN

Mijn kind kan zijn/haar leven niet zelfstandig vormgeven. Kunnen jullie helpen?

Wij bieden zorg, ondersteuning, begeleiding en onderdak aan jongeren vanaf 16 jaar met psychosociale of psychiatrische problemen. Jongeren onder de 16 kunnen in Amsterdam terecht bij Spirit.

In mijn buurt zit een voorziening van HVO-Querido. Wat gebeurt daar?

Kijk op de kaart om welke locatie het gaat en lees meer over de begeleiding die we daar bieden.

Ik werk als prostituee, maar wil stoppen. Kunnen jullie me helpen?

Ons Prostitutie en Gezondheidscentrum zet zich in voor alle prostituees. Ook voor wie wil stoppen.

Ik wil graag meedoen aan dagactiviteiten. Kan ik zo binnenlopen?

Je bent van harte welkom op een groot aantal locaties in de stad.

IN HET NIEUWS

HVO-Querido DOET! van start

Zelfkant

Barbecue Domselaer

Koken als wereldtaal

Zeven dagen per week koken voor ruim dertig mensen is geen kleine opgave. Toch wordt deze taak iedere dag volbracht op de Wilhelminastraat.

Abonneer je op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

abonneer