Helpen

Word vrijwilliger

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor HVO-Querido. Hierdoor kunnen we iets extra’s bieden aan de mensen die we helpen. Bijvoorbeeld activiteiten, werkprojecten of gewoon een luisterend oor. Help jij ons helpen?

Wat kun je doen?

Je kunt je op verschillende manieren inzetten voor mensen in Amsterdam. Bijvoorbeeld als begeleider van activiteiten of gastheer of gastvrouw op een afdeling. Of wil je teamlid worden op een dagactiviteitencentrum, een werkproject of bij een woonvoorziening? Lees hieronder alle mogelijkheden voor vrijwilligerswerk bij onze organisatie.

Waarom vrijwilliger worden?

Jij kunt een steentje bijdragen. Dit levert ook voor jou veel op: voldoening, waardering, het gevoel zinvol bezig te zijn. Je leert nieuwe mensen kennen en hoort andere verhalen. Je kunt jouw eigen kennis en kwaliteiten inzetten want vrijwilligerswerk bij HVO-Querido is heel divers; voor ieder is een taak die bij hem past.

Wat bieden wij jou?

Als vrijwilliger bij HVO-Querido kom je in contact met nieuwe mensen en boeiende verhalen. Je hoort bij een team van deskundige, betrokken en respectvolle medewerkers en vrijwilligers. Je wordt begeleid door een van je collega’s, krijgt training waar nodig en ontvangt een onkostenvergoeding. Je komt met voldoening thuis.

Kijk hieronder voor een actueel overzicht van vacatures voor vrijwilligers.

Functies Afdeling Sluitingsdatum Locatie
Vrijwilliger (2 a 3 dagdelen) Respijthuis Amerbos Amsterdam NoordRespijthuis Amersbos31-12-2018Respijthuis Amerbos