Hart voor kwetsbare mensen sinds 1904
Hart voor Amsterdam sinds 1904.
Hart voor de stad sinds 1904
112 jaar hart voor Amsterdam
Hart voor Amsterdam sinds 1904
Hart voor Amsterdam sinds 1904.
Hart voor Amsterdam sinds 1904

HVO-Querido ontstaat in 2000 uit een fusie tussen stichting HVO en de prof. dr. A. Querido stichting, respectievelijk maatschappelijke opvang en geestelijke gezondheidszorg. We bestaan uiteraard al langer: Hulp voor Onbehuisden is in 1904 opgericht, RIBW Querido is sinds 1969 actief.
Hier een chronologisch overzicht van onze geschiedenis.
Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

DE GESCHIEDENIS VAN HVO-QUERIDO

IN HET NIEUWS

Niet bang zijn, daar gaat het om

‘Niet bang zijn, daar gaat het om’ is een sprankelende theatervoorstelling, gemaakt door bezoekers van De Miranda van HVO-Querido en buurtbewoners samen.

Een luisterend oor van bewoners voor bewoners

Nabil Allilti woont in Amsterdam Zuidoost waar hij wordt begeleid door de afdeling Fleerde van HVO-Querido. Hij zit niet alleen in de bewonerscommissie van Fleerde, sinds kort behartigt hij de belangen van veel meer cliënten als lid van de Zorgraad en van de Centrale Cliëntenraad.

Familiedag in Noord

Het Ambulant team Noord van HVO-Querido organiseerde op zaterdag 20 mei een geslaagde familiedag voor naastbetrokkenen van cliënten.

The Mystifiers are go!

Op 23 mei is de lancering van het muziekproject The Mystifiers. Twintig muzikanten van HVO-Querido hebben zich aangemeld voor deze nieuwe, swingende band. Het eerste optreden is een paar dagen later, op zaterdag 27 mei, in poppodium Volta aan de Houtmankade 336 in Amsterdam. Er zijn nog enkele kaartjes te krijgen… Be there!

Abonneer je op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

abonneer