Hart voor kwetsbare mensen sinds 1904
Hart voor Amsterdam sinds 1904.
Hart voor de stad sinds 1904
112 jaar hart voor Amsterdam
Hart voor Amsterdam sinds 1904
Hart voor Amsterdam sinds 1904.
Hart voor Amsterdam sinds 1904

HVO-Querido ontstaat in 2000 uit een fusie tussen stichting HVO en de prof. dr. A. Querido stichting, respectievelijk maatschappelijke opvang en geestelijke gezondheidszorg. We bestaan uiteraard al langer: Hulp voor Onbehuisden is in 1904 opgericht, RIBW Querido is sinds 1969 actief.
Hier een chronologisch overzicht van onze geschiedenis.
Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

DE GESCHIEDENIS VAN HVO-QUERIDO

IN HET NIEUWS

HVO-Querido DOET! van start

Op woensdagavond 19 juli 2017 is een nieuwe afdeling van HVO-Querido officieel begonnen met een muziekspektakel in Paradiso. Met een ferme druk op een rode knop gaven cliëntvertegenwoordiger Hans van der Kolk en directeur Anita Schaaij het startsein voor HVO-Querido DOET! Die naam staat voor een bundeling van expertise, netwerkkracht en samen doen op het

Zelfkant

In 1930 brengt Hulp voor Onbehuisden de film Zelfkant uit om te laten zien waaruit het werk van de vereniging bestaat. De film van 23 minuten is gemaakt door de Nederlandse filmregisseur en -producent Henk Kleinman.

Barbecue Domselaer

Afgelopen donderdag had de BW Domselaerstraat de jaarlijkse BBQ samen met de eveneens in hetzelfde pand gevestigde afdeling van Mentrum.

Koken als wereldtaal

Zeven dagen per week koken voor ruim dertig mensen is geen kleine opgave. Toch wordt deze taak iedere dag volbracht op de Wilhelminastraat.

Abonneer je op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

abonneer