Hart voor kwetsbare mensen sinds 1904
Hart voor Amsterdam sinds 1904.
Hart voor de stad sinds 1904
112 jaar hart voor Amsterdam
Hart voor Amsterdam sinds 1904
Hart voor Amsterdam sinds 1904.
Hart voor Amsterdam sinds 1904

HVO-Querido ontstaat in 2000 uit een fusie tussen stichting HVO en de prof. dr. A. Querido stichting, respectievelijk maatschappelijke opvang en geestelijke gezondheidszorg. We bestaan uiteraard al langer: Hulp voor Onbehuisden is in 1904 opgericht, RIBW Querido is sinds 1969 actief.
Hier een chronologisch overzicht van onze geschiedenis.
Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

DE GESCHIEDENIS VAN HVO-QUERIDO

IN HET NIEUWS

Muziek bij Ei-werk

Op zondag 19 en donderdag 23 november ben je van harte welkom bij Eiwerk voor de optredens van een keur aan muzikanten, waaronder veel cliënten van HVO-Querido.

Filemon op pad met Heleen Driessen

In de derde aflevering van het tv-programma Filemon op de Wallen gaat Filemon op pad met Heleen Driessen en Sjaak van der Kolk van onze afdeling P&G292.

Naar Radhadesh

Eugene en Henry, twee aan Hare Krishna toegewijde bewoners van de Rijswijk, zijn samen met Nikki en Hind, persoonlijk begeleiders van die voorziening, naar de grote tempel van de Hare Krishna in België geweest.

Brand bij HVO-Querido locatie Je Eigen Stek in de Tolstraat

In Je Eigen Stek, de opvang voor voormalig daklozen  van HVO-Querido op de Tolstraat in Zuid, is donderdagochtend brand geweest. De brand ontstond rond 8:45 uur in een kamer van één van de bewoners.

Abonneer je op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

abonneer