Hart voor kwetsbare mensen sinds 1904
Hart voor Amsterdam sinds 1904.
Hart voor de stad sinds 1904
112 jaar hart voor Amsterdam
Hart voor Amsterdam sinds 1904
Hart voor Amsterdam sinds 1904.
Hart voor Amsterdam sinds 1904

HVO-Querido ontstaat in 2000 uit een fusie tussen stichting HVO en de prof. dr. A. Querido stichting, respectievelijk maatschappelijke opvang en geestelijke gezondheidszorg. We bestaan uiteraard al langer: Hulp voor Onbehuisden is in 1904 opgericht, RIBW Querido is sinds 1969 actief.
Hier een chronologisch overzicht van onze geschiedenis.
Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

DE GESCHIEDENIS VAN HVO-QUERIDO

IN HET NIEUWS

Vrije plaatsen bij JES

Je Eigen Stek, een maatschappelijke opvangvoorziening in zelfbeheer aan de Tolstraat 86 Amsterdam, heeft plekken beschikbaar voor twee mannelijke bewoners.

Sporten dankzij bijdrage Yske-Walther fonds

HVO-Querido heeft een bijdrage van € 5000,- ontvangen van het Yske-Walther fonds.

Damloop by night

Het laatste stukje, ik ga de hoek om naar de finish. Uit de boxen klinkt een remix van Aretha Franklin’s Respect… ik glimlach, versnel mijn pas en denk: Yesss, hoe toepasselijk is dit zeg!

Old Punks Never Die

De onvolprezen rubriek Amsterdammer helpt Amsterdammer in Het Parool vroeg dit weekend aandacht voor de wens van een klant van onze afdeling Discus: Bep Viergever alias Bep Broodje. Hij wil graag een degelijke computer om zijn punkkleding te kunnen blijven ontwerpen.

Abonneer je op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

abonneer