In je eigen tempo vooruit

Loopt het in jouw familie of vriendenkring (even) niet zo goed? Bijvoorbeeld door ziekte, schulden of relatieproblemen? HVO-Querido biedt ook hulp aan familie en vrienden van jongeren en volwassenen of gezinnen in problemen in Amsterdam en omgeving. Op deze website vind je meer informatie over wat er allemaal mogelijk is. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

UITGELICHT

‘De zorg zit in mijn hart’

In het juninummer van Ypsilon Nieuws staat een mooi vraaggesprek van Rita Loholter  met bestuurder Clemens Blaas van HVO-Querido. (meer…)

Familiedag in Noord

Het Ambulant team Noord van HVO-Querido organiseerde op zaterdag 20 mei een geslaagde familiedag voor naastbetrokkenen van cliënten. (meer…)

VEEL GESTELDE VRAGEN

Naast mij is een crisisopvang. Is het nu gevaarlijk in de buurt?

Van een crisisopvang kun je helaas soms wat overlast ervaren. Er is echter 24 uur per dag controle en beveiliging aanwezig.

IN HET NIEUWS

IN HET NIEUWS

‘De zorg zit in mijn hart’

Familiedag in Noord

Familiedag Anton de Komplein

Op 1 april was de eerste familiedag van dit jaar. Een dag geheel in het teken van het vijfjarige bestaan van de maatschappelijke opvang Anton de Komplein. (meer…)

Familiedag Anton de Komplein

Op de afdeling het Anton de Komplein van HVO-Querido is er onlangs een familiedag georganiseerd voor bewoners en familieleden en/of vrienden van de bewoners. Het thema van de familiedag was multicultureel, met een Surinaamse, Antilliaanse en Nederlandse vibe. (meer…)

Abonneer je op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

abonneer

HELPEN