Diemen wint sportdag

Het team van bewoners en begeleiders van BW Diemen heeft de jaarlijkse sportdag van HVO-Querido gewonnen. Op de sportvelden van A.S.V. Fortius in de Watergraafsmeer bleven zij net voor het team van de Walborg (op de foto), onze opvang in Buitenveldert voor uitgeprocedeerde asielzoekers.

Ze zijn nogal sportief bij BW Diemen. Op 13 en 15 juni doen ze mee aan de EASI Cup. Dat is een toernooi waar verschillende zorginstellingen uit binnen- en buitenland meedoen. Vorig jaar was dit toernooi in Duitsland en deed er ook al een team van Diemen mee. Dit jaar is het iets dichter bij huis, namelijk in Heiloo. De mensen van Diemen doen niet alleen mee aan de wedstrijden, ze helpen ook bij de organisatie van het evenement.

EASI staat voor European Association for Sport and Social Integration.
Kijk hier voor meer informatie.