Diemen op internationaal toernooi

Ons BW Diemen doet mee aan de EASI (European Association for Sport and Social Integration) Cup 2017, een internationaal voetbaltoernooi op Landgoed Willibrordus in Heiloo. Er doen teams aan mee van GGZ-instellingen uit onder meer Engeland, Duitsland, Kroatië, Oostenrijk en Nederland.

Dinsdag hebben ze gevoetbald, vandaag gaan ze weer voetballen, maar gisteren was het een rustdag. Daarom speelde BW Diemen, dat niet alleen speelt, maar ook bij de organisatie van het toernooi is betrokken, voor gastheer en liet de andere teams Amsterdam zien, onder meer met een rondvaart.

Het team van BW Diemen is nog volop in de race in het toernooi. Dinsdag werden alle wedstrijden gewonnen.