Wat gaan we doen vandaag?
Sport en beweging.
Werkervaring opdoen
Zelf aan de touwtjes trekken
De juiste toon aanslaan

Het is voor iedereen goed om iets om handen te hebben. Werken, studeren en je uitleven in creativiteit en sport zijn noodzakelijke onderdelen van het dagelijks leven.
Daarom biedt HVO-Querido een breed scala aan uiteenlopende activiteiten in verschillende dagactiviteitencentra en werkprojecten in Amsterdam. Dagbesteding vormt een essentieel onderdeel van het werk van HVO-Querido. Op deze website vind je meer informatie over wat er allemaal mogelijk is. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met een van de onderstaande locaties voor dagactiviteiten.

DAGACTIVITEITEN

Centrum Robert Koch

Centrum Robert Koch is een plek in de Watergraafsmeer waar jong en oud uit de regio Oost/Zuid-Oost welkom is voor een praatje, een kop koffie of om deel te nemen aan de vele activiteiten en werkprojecten die wij bieden. (meer…)

De Tour